ENG

Glavni grad partner projekta Sajam sezonskog zapošljavanja Summer job 2017.

28/03/2017

Danas je otvoren jubilarni deseti Sajam sezonskog zapošljavanja Summer job 2017., u organizaciji Studentski parlamenta Univerziteta Crne Gore u saradnji sa studentskom organizacijom Turist iz Kotora.

Ovogodišnji sajam izlazi iz okvira zapošljavanja u turizmu, jer će studentima i maturantima biti ponuđeni poslovi i u privrednim i distributivnim kompanijama. U svijetlu toga, Summer job 2017. će nezaposlenim mladim licima, omogućiti pristup velikom broju poslodavaca, kojih je u Podgorici 30, isto toliko u Kotoru koji će biti domaćin sajma u srijedu, te 20 u Bijelom Polju gdje će student i maturanti u petak biti u prilici da se upoznaju sa ponudom poslodavaca.

Partneri projekta, osim Glavnog grada – Sekretarijata za rad, mlade i socijalno staranje, su i Vlada Crne Gore – Ministarstvo prosvjete i Ministarstvo rada i socijalnog staranja, Univerzitet Crne Gore, Komisija za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću, Investiciono-razvojni fond, Opština Bijelo Polje, Pravni fakultet, Fakultet za turizam i hotelijersvo, Montenegro tourist service, Booking. me, Radiotelevizija Crne Gore, Prva TV, Dnevne novine Dan i Radio D.

Osim u Podgorici, sajam će biti održan u Kotoru 29. marta i Bijelom Polju 31. marta.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica