ENG

Mobilne aplikacije

Klik Bus

Klik Bus

Mobilna aplikacija Klik Bus olakšaće građanima Podgorice upotrebu gradskog saobraćaja. Biće omogućeno uživo praćenje autobusa, pregled reda vožnje, stajališta kupovina karata i korišćenje elektronske karte.

Aplikacija je besplatna i dostupna za preuzimanje na Google Play prodavnici i App store-u.

Projekat je finansiran od strane Njemačke agencije za međunarodnu saradnju - GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH).

OVPG

OVPG

Aplikacija zahvaljujući kojoj je moguće pratiti realizaciju projekta „Sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda Podgorica“. Na jednom mjestu su svi podaci o relevantnim aspektima za građane:
· Faze projekta;
· Aktivni radovi na svim lokacijama;
· Rokovi za izvršenje;
· Novosti;
· Podaci o značaju, nosiocima i partnerima;

Parking Servis Podgorica

Parking Servis Podgorica

Parking servis Podgorica je pustio u rad Android i IOS aplikaciju uz pomoć koje možete jednostavnije i lagodnije koristiti parking mjesta kojima upravlja Parking servis, detektovati zonu u kojoj se nalazite, platiti parking i jednostavno kontrolisati vrijeme parkiranja. Na aplikaciji se nalazi niz mogucnosti koje mozete koristiti, kao što je:
- spisak svih parkirališta sa tačnom lokacijom i navigacijom do istih.
- Popunjavanje formulara za mjesečenu pretplatu.
- Provjere da li je pauk služba odnijela vaše vozilo i niz drugih servisa u koje se možete sami uvjeriti preuzimanjem naše aplikacije.
Vaš Parking Servis Podgorica

Kasper

Kasper

KASPER - Kolektivna aplikacija za selekciju, prikupljanje i recikliranje otpada, je aplikacija čiji je nosilac “Čistoća” d.o.o. Podgorica i “Deponija” d.o.o. Podgorica. "KASPER" aplikacija omogućava korisnicima da na lak i jednostavan način prijave otpad na teritoriji Podgorice ili da se informišu o reciklažnim dvorištima i lokacijama podzemnih i nadzemnih kontejnera. Aplikacija nudi mogućnost kreiranja naloga građanima i kompanijama, pri čemu je za prijavu potrebna verifikovana e-mail adresa i lozinka. Građanin može da prijavi lokaciju u gradu na kojoj nije otklonjen otpad kao i da pregleda aktuelne prijave otpada od strane drugih korisnika i prati njihov status. Kompanija prijavljuje otpad koji je prikupila i selektovala tako što unosi podatke o vrsti i količini otpada. Aplikacija je besplatna, radi na svim mobilnim telefonima sa Android operativnim sistemom, bez obzira na veličinu ekrana, a jedino što je potrebno je pristup internetu.

Moje Drvo

Moje Drvo

Moje Drvo je urbana zelena platforma koja omogućava ljudima iz cijelog svieta da poboljšaju i održavaju čisto, zeleno i zdravo okruženjekorišćenjem savremenih tehnologija. Stvara virtuelni ekosistem, djeluje kao obavezujući element između građana i lokalnih vlasti i služi kao edukator o životnoj sredini. Moje drvo pomaže u stvaranju zelenih gradskih pejzaža; omogućava lako i glatko povezivanje lokalnih vlasti i njihovih građana po pitanju gradskog zelenila; ovlašćuje sve da preduzmu akcije za poboljšanje životne sredine; i povećava nivo znanja o gradskom zelenilu.

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica