ENG

Javni poziv za učešće u razvoju Kancelarije za inovaciono-edukativne usluge Univerziteta Crne Gore i Glavnog grada Podgorice

28/03/2017

Karijerni centar UCG, BIO – ICT Centar izvrsnosti UCG i Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici – Glavni Grad Podgorica, a pod pokroviteljstvom Univerziteta Crne Gore i Glavnog grada Podgorice objavljaju javni poziv svim zainteresovanim studentima Univerziteta Crne Gore za prijavljivanje na konkurs za učešće u razvoju Kancelarije za inovaciono – edukativne usluge Univerziteta Crne Gore i Glavnog grada Podgorice.

Primarna djelatnost Kancelarije za inovaciono-edukativne usluge ogleda se u podsticanju preduzetničke svijesti i afirmaciji biznis inicijative studentske populacije Univerziteta Crne Gore. U početnoj fazi razvoja Kancelarija bi pružala neophodne usluge/obuke i/ili transfere znanja studentima Univerziteta Crne Gore u cilju afirmacije njihovih postojećih poslovnih i ideja i trasiranja smjera za koncipiranje novih poslovnih ideja.

Na konkurs zainteresovani studenti apliciraju sa svojim idejama koje imaju potencijal da se razviju u samoodržive biznise koje u perspektivi mogu biti neophodne crnogoskom tržištu.

Prednost u izboru imaće studenti Univerziteta Crne Gore sa jasnom prezentovanom skicom svoje ideje (inovacije). Kriterijumi za ocjenu ideja su:

  • Kvalitet plana ideje (prema strukturi u prilogu);
  • Inovativnosti ideje (u odnosu na crnogorsko tržište);
  • Kreativnost ideje i procesa sprovođenja.

Dodatni kriterijumi u procesu selekcije jesu: studentske nagrade i iskustvo u razvoju istraživačko-inovativnih ideja.

Biografiju, motivaciono pismo (2000 karaktera) i skicu idejnog plana studenti treba da pošalju na adresu Karijernog centra Univerziteta Crne Gore (karijernicentar@ac.me). Rok za prijave je 06.04.2017. godine. Žiri sastavljen od predstavnika Karijernog centra, BIO-ICT Centra izvrsnosti i Biroa za ekonomsku saradnju i biznis inicijative Glavnog grada objaviće imena odabranih studenata do 10.04.2017. godine. Svi studenti koji prođu proces selekcije u skladu sa definisanim kriterijumima konkursa dobiće predviđeni plan i program rada.

BIRO ZA EKONOMSKU SARADNJU I PODRŠKU BIZNIS ZAJEDNICI

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica