ENG

Biznis savjetovalište za žene i mlade – plan rada rada tokom aprila i maja 2017.

19/04/2017

Biznis savjetovalište za žene i mlade predstavlja jednu od aktivnosti koje realizuju Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada i Asocijacija poslovnih žena Crne Gore u okviru potpisanog memoranduma o saradnji, a njegova svrha je unapređenje razvoja preduzetništva žena i mladih na teritoriji Glavnog grada, kroz pružanje besplatnih savjeta u vezi sa otpočinjanjem i razvojem biznisa.

Biznis savjetovalište je počelo sa radom 22. septembra 2016. godine i nastaviće sa radom do daljnjeg, odnosno dokle bude trajalo interesovanje građana/ki Podgorice za ovakvom vrstom konsultacija, a sudeći prema odzivu tokom prvog mjeseca rada, ono je izuzetno veliko.

Asocijacija poslovnih žena Crne Gore podsjeća da se konsultacije održavaju svakog četvrtka u terminu od 17.00 do19.00 sati u kancelariji Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada (Njegoševa 22, zgrada Narodne biblioteke “Radosav Ljumović u Podgorici).

Savjete na temu finansija, marketinga, liderstva i motivacije besplatno pružaju članice Asocijacije poslovnih žena Crne Gore.
Konsultacije će se tokom aprila i maja 2017. odvijati prema sljedećem rasporedu:

1. Odnosi s javnošću – 20. april 2017. godine, Zvezdana Oluić, šefica sektora za odnose s javnošću i marketing u Uniji poslodavaca CG
2. Motivacija – 27. april 2017. godine, Mirjana Paunović, vlasnica preduzeća Pamark.
3. Finansije i pravni savjeti – 04. maj 2017. godine, Branka Vuksanović, vlasnica agencije SPIN iz Podgorice.
4. Marketing i brendiranje – 11. maj 2017. godine, Ljubica Kostić-Bukarica, vlasnica agencije M.A.S. CODE

Raspored rada savjetovališta se blagovremeno objavljuje na mjesečnom nivou putem medija, društvenih mreža i sajta Glavnog grada.

Zainteresovani građani/ke konsultacije mogu da zakažu pozivom na broj telefona Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada, 020/226 444 ili e-mail-om na adresu poslovna.zena@yahoo.com, Asocijacije poslovnih žena Crne Gore.

BIRO ZA EKONOMSKU SARADNJU I PODRŠKU BIZNIS ZAJEDNICI

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica