ENG

Redizajn sajta www.podgorica.me u cilju još kvalitetnije komukacije sa građanima

10/07/2017

U cilju još bolje komunikacije sa građanima, Glavni grad realizuje projekat redizajniranja postojećeg sajta www.podgorica.me.

Uvažavajući činjenicu da je portal www.podgorica.me postao značajan i izuzetno posjećen komunikacioni kanal između građana, medija, privrednika, turista i Glavnog grada, cilj redizajna je da se postojeći sajt prenese na novu, savremenu platformu sa svim elementima modernog dizajna, logične navigacije i sadržaja. Takođe, važna novina koja će vitruelni imidž i funcionalnost dosadašnje web prezentacije znatno unaprijediti je responzivni dizajn (Responsive Web Design) prilagođen mobilnim aparatama.

Nakon stručnog i studioznog pristupa izradi novog projektnog zadatku, buduća web prezentacija Glavnog grada zadovoljiće sve kriterujume dobrog, funcionalnog, fleksibilnog i dinamičkog sajta. Zato će od jeseni, uz novi vizuelni identitet, posjetioci gradskog portala lako dolaziti do svih informacija i administrativnih obrazaca.

Nastavljajući trend otvorenosti i dobre komunikacije, prisutni smo i na društvenim mrežama, čineći tako vidljivim aktivnosti Uprave Glavnog grada. Registracijom Facebook (@glavnigradPg) i Instagram oficijalnog profila (glavni_grad_podgorica), i na ovaj način, Glavni grad ostvaruje težnju da dođe do što većeg broja sugrađana s velikom pažnjom osluškujući njihove potrebe kako bi zajedno gradili najbolje uslove za kvalitetan život svih koji žive ili posjete Podgoricu.

Uvažavajući globalne trendove, ubzan razvoj tehnologija i komunikacija, Glavni grad Podgorica radi na stalnom poboljšanju i podizanju nivoa interaktivnosti sa građanima, zadovoljavajući potrebe zahtjevnih korisnika kroz brz i jednostavan pristup svim informacijama iz nadležnosti lokalne samouprave, definisanju i promociji njenih razvojnih prioriteta.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica