ENG

Uskoro počinju radovi na rekonstrukciji Male sale SC Morača vrijedni preko četiri miliona eura

01/09/2017

Nakon što je urađen glavni projekat, Glavni grad je dobio građevinsku dozvolu za rekonstrukciju Male sale Sportskog centra “Morača” i njenu prenamjenu u multifunkcionalnu salu, nakon čega slijedi i početak radova vrijednih 4.200.000 eura.

Projekat će se realizovati u formi privatno-javnog partnerstva kojim će Podgorica dobiti objekat koji će pružiti kvalitete uslove i za sve dvoranske sportove.

Podsjećamo da je, nakon javnog poziva, Skupština Glavnog grada 28. februara 2017. godine odobrila potpisivanje ugovora sa Košarkaškim savezom, kao najboljim ponuđačem za privatnog partnera.

Vodeći se bogatom sportskom kulturom i tradicijom Podgorice, uprava Grada odlučna da u okviru sportske politike svim subjektima u sportu omugući da djeluju lakše i uspješnije i razvijaju svoje sportske klubove.

Nezavisno od toga o kojoj je grani sporta riječ, aktuelna lokalna vlast je i n aovaj način doprinijela da se obezbijede bolji uslovi za buduće generacije u vidu kvalitetne infrastrukture za razvoj sporta i uspjehe sportista.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica