ENG

Putevi i Vojska CG uređuju putne pravce

04/10/2017

U prethodnom periodu gradsko preduzeće Putevi, u saradnji sa Vojskom Crne Gore, radili su na sječi šiblja – niskog i visokog rastinja. Radovi su izvođeni na području Glavnog grada i opština u okviru – Tuzi i Golubovci.

Na području Grada izvršena je sječa na dužini od 48,5 km i to na lokalnim putevima: Peuta-Donja Vrbica; Podgorica-Danilovgrad (stari put); Rogami-Radovče i Kamenica-Gradac-Progonovići.

Na području Opštine u okviru Glavnog grada – Tuzi sječa šiblja vršena je u dužini od 36 km i to na sljedećim putnim pravcima: Drume-Krenza; Centar Tuzi-Groblje; Vuksanlekići-Kotrabudan; Vuksanlekići-Pothum-Jezero; Sukuruć (do spomenika); Drešaj (do naselja); Milješ-Krševo; Dinoša-Pikalj; Kotrabudan i Dinoša-Dobrčin-Trgaja.

Na području Opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci, vršena je sječa šiblja na dužini od 41,5 km: Golubovci-Goričani; Mojanovići-Golubovci-Mataguži (na autobuskoj liniji); Golubovci-Plavnica; Bijelo Polje; Bijelo Polje-Kolski put ; Bijelo Polje-Kolađevica; Ponari-Žabljak Crnojevića; Balabani-Golubovci; Goričani-Mahala; Golubovci-Mataguži-Mahala; Vukovci (kroz selo); Mataguži (kroz selo); Golubovci-Mataguži-Krakovi; Mataguži (pravac do jezera); Golubovci-Mataguži-Šušunja; Šušunja-Mataguži; Golubovci-Gošići-Šušunja i Blabani-Tošići.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica