ENG

Komunalne usluge vrše reklamne usluge na stubovima javne rasvjete

23/10/2017

Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o postavljanju, građenju i uklanjanju privremenih objekata montažnog karaktera nateritoriji Glavnog grada Podgorice (“Sl. list Crne Gore – opštinski propisi”, br. 11/14 i 27/15) propisano je da se postavljanje reklamnih panoa na stubovima javne rasvjete odobrava javnoj službi (Komunalnim uslugama d.o.o.) kojoj su povjereni poslove održavanja javne rasvjete radi reklamiranja djelatnosti, proizvoda i usluga, drugih pravnih lica i preduzetnika.

Ovo gradsko preduzeće je, prepoznajući značaj ove vrste usluge, vrlo detaljno pristupilo razradi nove djelatnosti Društva.

U prvoj fazi sproveden je pilot projekat postavljanjem 50 reklamnih panoa na raznim lokacijama u Glavnom gradu. Izvršeno je detaljno ispitivanje tržišta po svim aspektima. Napravljen je Projekat svijetlećeg reklamnog panoa i izvršena sva potrebna statička ispitivanja.

Nakon sprovođenja navedenog, usvojena je strategija da se tržište osvoji nešto nižom cijenom zakupa reklamnih panoa, što se pokazalo kao veoma opravdano.

Danas ulice našeg grada krase reklame modernog dizajna kao u svim evropskim i svjetskim metropolama.

Svi zainteresovani za korišćenje reklamnih usluga na stubovima javne rasvjete informacije mogu dobiti putem telefona 020/620-532.

Podsjećamo, sve eventualne kvarove na objektima javne rasvjete i svjetlosne signalizacije građani mogu prijaviti putem telefona na broju 020/623-927 ili lično u prostorijama našeg Društva koje se nalazi u Ulici Zetskih vladara bb svakog radnog dana od 07:00-15:00h. Takođe, prijave se moguslati putem aktuelnog call centra “sistem 48”.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica