ENG

Čistoća radi u tri smjene, angažovano 43 vozila i 134 radnika

25/10/2017

Obavljanje poslova manuelnog održavanja javnih površina, pražnjenja kontejnera i sanacije nelegalno formiranih odlagališta otpada obavlja se svakog dana od 07 – 01 h, a rad je organizovan u tri smjene.

U toku dana ovo preduzeće angažovuje ukupno 43 vozila – autosmećari, kiperi, radne mašine, autopodizači, kiper-grajferi, kombi vozila, traktori, dok je 134 radnika angažovano na poslovima manuelnog održavanja javnih površina, pražnjenju kontejnera i sanaciji nelegalno formiranih odlagališta.

Mehanizacija angažovana za obavljanje navedenih poslova, dnevno u prosjeku pređe 2.800 kilometara.

Ovo Društvo, shodno tehničko-operativnoj dinamici, pored tekućih redovnih asktivnosti, gotovo svakodnevno uz angažovanje mehanizacije uklanja nelegalno formirana odlagališta otpada oko kontejnera i sa javnih površina na prostoru Glavnog grada i opština u okviru Glavnog grada Golubovci i Tuzi.

Nažalost, svjedoci smo da su efekti tog rada kratkoročni s obzirom da nesavjesni pojedinci i nakon čišćenja nastavljaju nekontrolisano da odlažu otpad pored kontejnera.

Zato apelujemo na pojedince da vode računa o mjestima na kojima odlažu otpad, kako bi zajedno doprinijeli povećanju stepena higijene u gradu.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica