ENG

Primjena visokih standarda u svim objektima Tržnica i pijaca

08/11/2017

Gradsko preduzeće Tržnice i pijace je lider u regionu, kako po pitanju uslova u objektima kojima gazduje, tako i po ispunjavanju zahtjevnih međunarodnih standarda. Svi objekti pijaca su izgrađeni i održavaju se tako da u potpunosti zadovoljavaju sve propise iz oblasti bezbjedne prodaje hrane i HACCP standard.

Društvo Tržnice i pijace je dobilo Sertifikat kojim se potvrđuje da je Analiza rizika kritičnih kontrolnih tačaka u Društvu u skladu sa normom HACCP i Sertifikat koji potvrđuje da je sistem menadžmenta kvalitetom u Društvu u skladu sa normom ISO 9001:2008, što je od neprocjenjivog značaja za poslovanje preduzeća.

Cilj je bio da se poboljša kvalitet usluga, te da se poslovanje u potpunosti usaglasi sa Zakonom o bezbjednosti hrane.

Motivi za sertifikaciju su i želja za poboljšanem ugleda i konkurentne sposobnosti na tržištu.

Proces implementacije, održavanja, poboljšanja i sertifikacije sistema kvalitetom prema MEST EN ISO 9001 usko je povezan i sa utroškom resursa, odnosno troškovima poslovanja. Ovi Serifikati važe tri godine i podrazumijevaju redovne kontrole od strane Instituta za certificiranje sistema, kao i pravljenje polugodišnjih Izvještaja o realizaciji i praćenju kritičnih kontrolnih tačaka.

Uvođenje ovih standarda predstavlja značajan napredak u poslovanju i konkurentnosti na tržištu.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica