ENG

Za stipendiju Opštine Tuzi stigle 24 prijave

09/11/2017

Na Konkurs za dodjelu stipendija šest redovnih studenata osnovnih studija i jednog srednjoškolca, u studijskoj odnosno školskoj 2017/18 godini, koji je raspisala Opština u okviru Glavnog grada-Tuzi, 18. oktobra, prijavilo se 24 zainteresovanih. U toku je evaluacija prijava.

Stipendije će biti dodijeljene na osnovu realne ocjene o deficitarnim kadrovima u određenim strukama i smjerovima, utvrđene od strane Komisije za dodjelu stipendija, a koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Tuzi najmanje godinu prije raspisivanja Konkursa.

Stipendija će se studentima, odnosno srednjoškolcu, isplaćivati u periodu od 10 mjeseci, a iznosi po 100,00€ mjesečno.

Da bi kandidati bili uzeti u razmatranje za dodjelu stipendije, moraju biti državljani Crne Gore, imati prebivalište na teritoriji opštine Tuzi, u periodu od najmanje godinu dana koji prethodi danu raspisivanja konkursa kao i status redovnog studenta, odnosno redovnog učenika srednje škole. Osim toga, moraju biti studenti osnovnih studija (ne važi za srednjoškolce), imati prosječnu ocjenu najmanje 7.00 u toku studija (ne važi za srednjoškolce) i ne smiju biti u radnom odnosu.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica