ENG

Završeni radovi na izgradnji vodovne mreže u selima Spinje i Skorać

16/11/2017

Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže vodovodne mreže dužine oko četiri kilometra u selima Spinje i Skorać, završeni su. Vrijednosti radiva je 40 hiljada eura a finansirani su sredstvima DOO Vodovod i budžetom Glavnog grada.

U toku je i tender u visini od 80.000 eura za izgradnju rezervoara i dvije pumpne stanice koje je raspisala Direkcija javnih radova. Na taj način će blizu 100 domaćinstava sa ovog područja dobiti vodu u svojim domovima. I u narednom periodu planirano je da se, u skladu sa prilivom novčanih sredstava, nastavi širenje vodovodne mreže na području Hota.

Podsjećamo da je tokom 2015. godine izrađena je projektna dokumentacija za ovo područje, dok je početak I faze radova započet 2016. godine Radovi koji su se odnosili na I fazu završeni su, uz pomoć Direkcije za javne radove, početkom 2017. godine, u vrijednosti od 300 hiljada eura. Oni su se odnosili na povezivanje vodovodnog sistema Tuzi i budućeg sistema u Hotima, izgrađen je rezervoarski prostor i magistralni cjevovodi prema selima Spinja i Skorać.

“VODOVOD I KANALIZACIJA” D.O.O.

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica