ENG

Počelo kićenje Grada

23/11/2017

Ekipe “Komunalnih usluga” doo pored svojih svakodnevnih aktivnosti na održavanju objekata javne rasvjete, svjetlosne signalizacije i TK infrastrukture, početkom novembra mjeseca, započele su sa pripremama za već tradicionalno kićenje Glavnog grada.

Kao i predhodnih godina, naše Društvo planira da završi sa novogodišnjim aktivnostima do 19. decembra, Dana oslobođenja Podgorice. Tom prilikom biće okićeni gradski trgovi: Trg nezavisnosti, Trg Bećir Bega Osmanagića i Rimski trg, gradske ulice, bulevari i kružni tokovi. Takođe, okitićemo i opštine u okviru Glavnog grada, uži centar Golubovaca i Tuzi.

Na centralnom gradskom trgu, kao i na Rimskom trgu biće postavljene novogodišnje jelke.

Ove godine iz Budžeta Glavnog grada izdvojena su, kao i predhodnih godina, sredstve za nabavku novih dekorativnih ukrasa u iznosu od 50.000,00€. Tom prilikom kupljeno je 304 komada LED svjetlećih lampica u nizu i 135 komada LED svjetlećih zavjesa, a koje ćemo uz ukrase nabavljene predhodnih godina montirati u užem dijelu grada kako bi i naša Podgorica blistala u ruhu modernog i savremenog evropskog grada.

Koristimo priliku da pozovemo sve zainteresovane privredne subjekte da učestvuju u kićenju na način što će ispred svojih objekata okititi javne površine a samim tim doprinijeti lješpem izgledu Glavnog grada za predstojeće novogodišnje praznike. Napominjemo, da će im naše Društvo pružiti svu neophodnu tehničku logistiku u vidu radne snage, opreme i mehanizacije koja je neophodna za montažu i demontažu istih

Novogodišnji ukrasi će krasiti Podgoricu do 15-tog januara naredne godine kada će početi demontaža istih a sve u skladu sa obimom posla i vremenskim prilikama.

KOMUNALNE USLUGE

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica