ENG

Sedam preduzeća dobilo besplatan prostor, tri studenta nagrade

25/11/2017

Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada obezbijedio je besplatan kancelarijski prostor kao i besplatne računovodstvene usluge u prvoj godini poslovanja za sedam preduzeća koja su u u procesu osnivanja ili preduzeća mlađa od 12 mjeseci. Na osnovu takmičenja biznis planova i odluke žirija u sastavu Dušan Rašović, računovođstvena agencija “Codex”, Ljubica Kostić Bukarica “Asocijacija poslovnih žena” i Miroslav Boljević iz Biroa za ekonomsku saradnju i podrsku biznis zajednici, ovu mogućnost su dobili NaMapi.me – Mišo Savović, Dedal d.o.o. – Leka Dedivanović, Master travel – Tamara Radulović, Fit Camp – Anđela Lazarević, E.P. translation d.o.o. – Elmina Premtić, Računovodstvena agencija – Dragan Goranović i Arhetip – Bojan Đurišić.
Takođe, Fondacija Prof. dr Dragan Lajović je tom prilikom uručila studentske nagrade iz oblasti biznisa i preduzetništva za školsku 2016/17 godinu, za tri studenta.

Prvu nagradu, u visini od od 400,00€ osvojila je Milica Đurović, drugu nagradu u visini od 350,00€ Anica Beljkaš, a treću u iznosu od 250, 00 eura Jelena Tomašević, svi sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore.

BIRO ZA EKONOMSKU SARADNJU I PODRŠKU BIZNIS ZAJEDNICI

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica