ENG

U 2018. godini početak izgradnje objekata tržnica u Tuzima i Maslinama

05/01/2018

Suštinu poslovne poltike Tržnica i pijaca i u 2018. godini činiće unapređenje osnovne djelatnosti kroz podizanje kvaliteta pijačnih usluga izgradnjom novih pijačnih objekata, adaptacijom postojećih objekata i pijačne infrastrukture, navodi se u Programu rada za 2018. godinu ovog Društva.

U toku 2018. godine planira se izgradnja objekta – tržnice sa trgovačko-zanatskim centrom na području opštine u sastavu Glavnog grada – Tuzi. Realizacija projekta se planira putem javno-privatnog partnerstva, pri čemu Glavni grad ulaže zemljište i vrijednost naknade za komunalno opremanje.

Na području DUP „Prvoborac“ određena je lokacija za izgradnju objekta pijace – tržnice, sa svim pratećim sadržajima. Imenovana je Komisija za poziv na otvoreno nadmetanje za prikupljanje ponuda za zajedničko ulaganje.

Imajući u vidu da je Društvo 2016. godine dobilo sertifikate za MEST EN ISO 9001:2008 standard i HACCAP (Codex Alimentarius CAC/RCP 1 – 1969) standard, u toku 2018. godine nastaviće se sa aktivnostima na implementaciji pomenutih standarda, u cilju poboljšanja kvaliteta usluga, istaknuto je pomenutim Programom.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica