ENG

Zelenilo redovno održava i uređuje javne površine

14/02/2018

Ekipe gradskog Zelenila su tokom proteklog perioda izvodile radove na košenju, grabuljanju, orezivanju žbunja i žive ograde, kao i podizanju i formiranje krošnje u ulicama Ulica Vasa Raičkovića (blokovsko zelenilo), Moskovskoj (blokovsko zelenilo), Mitra Bakića (blokovsko zelenilo), Crnojevića i Bulevaru Save Kovačevića (blokovsko zelenilo).

Paralelno su izvođeni radovi na orezivanju drveća u ulicama Marka Miljanova, Bratstva i jedinstva i Bracana Bracanovića, kao i na aneksiranju stabala na Bulevaru Peka Dapčevića, sječi stabala na Bulevaru Josipa Broza i sadnji drveća u Ulici Vasa Raičkovića.

Intenzivno su izvođeni radovi na zaštiti šumskih zasada od biljnih bolesti i štetočina (uklanjanje borovog litijaša) na Bulevaru Šarla de Gola (trim staza), Putu Radomira Ivanovića (Ćemovsko polje), kod OŠ „Vladimir Nazor“, u ulicama 4. jula, 27. marta, Radosava Burića, i u neposrednoj blizini JPU „Ljubica Popović“- VJ „Pčelica“, a redovno su sprovođeni poslovi na čišćenju i održavanju gradskih parkova.

“ZELENILO” DOO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica