ENG

Praktična nastava u Glavnom gradu za studente studijskog programa socijalna politika i socijalni rad

12/03/2018

Sekretar za rad, mlade i socijalno staranje Ivan Terzić i vršilac funkcije dekana Fakulteta političkih nauka Univerziteta Crne Gore prof. dr Milan Marković potpisali su Ugovor o realizaciji praktične nastave van Univerziteta Crne Gore (u nastavnoj bazi i kod poslodavca).

Sekretarijat za rad, mlade i socijalno staranje je iskazao spremnost da podrži praktični vid edukacije studenata kroz podršku realizaciji praktične nastave za studente studijskog programa Socijalna politika i socijalni rad, Fakulteta političkih nauka u akademskoj 2018/2019. godini.

Praktična nastava predstavlja sastavni dio procesa nastave koji podrazumijeva praktičan rad studenta u cilju sticanja praktičnih znanja, vještina i kompetencija za nesmetano uključivanje na tržište rada, koji se obavlja u okviru nastavne i naučnoistraživačke infrastrukture Univerziteta Crne Gore, odnosno organizacione jedinice, ili kliničkim nastavnim bazama, ili praksom kod poslodavca u odgovarajućim privrednim subjektima, naučno-istraživačkim i kulturnim ustanovama i drugim pravnim licima koja ispunjavaju uslove po Pravilniku o praktičnoj nastavi.

Ovaj oblik praktične nastave je obavezan za sve studente Univerziteta Crne Gore, u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju i aktima Univerziteta Crne Gore.

Sekretarijat za rad, mlade i socijalno staranje

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica