ENG

U Opštini Golubovci 10.000 eura namijenjeno za podršku NVO

20/03/2018

Opština u okviru Glavnog grada Golubovci raspisala je konkurs za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u iznosu 10.000 eura.

Komisija donosi Odluku o raspodjeli sredstava NVO za podršku projektima iz oblasti socijalne i dječje zaštite, prava i zaštite osoba sa invaliditetom, očuvanja životne sredine i održivog razvoja, unapređenja poljoprivredne proizvodnje, afirmacije i valorizacije kulturnog potencijala, tradicije i kulturne posebnosti Opštine Golubovci, podizanje nivoa urbane kulture i očuvanja kulturne baštine, ekonoskog razvoja Opštine i unapređivanja rada organa lokalne uprave, ostvarivanje principa transparemntnosti i odgovornosti u radu organa.

Prioritetne oblasti koje će imati prednost pri ocjenjivanju i odnošenju Odluke o finansiranju projekta u 2018. godini su: socijalna i dječja zaštita, unapređenje poljoprivredne proizvodnje i afirmacija i valorizacija kulturnog potencijala, tradicije i kulturne posebnosti Opštine.

Konkurs je otvoren 30 dana, a posljednji dan za predaju prijava je 19. april do 16.00 h. Komisija će donijeti Odluku o raspodjeli sredstava u roku od 15 dana od dana zatvaranjab Konkursa.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica