ENG

Glavni grad organizovao info punktove o načinu i postupku legalizacije bespravno izgrađenih objekata na teritoriji Glavnog grada

26/03/2018

Uprava Glavnog grada je organizovala info punktove građanima o načinu i postupku legalizacije bespravno izgrađenih objekata na teritoriji Glavnog grada u službenim prostorijama određenih mjesnih zajednica. Posredstvom Sekretarijata za lokalnu samoupravu, Sekretarijata za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine, Direkcije za imovinu i Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice d.o.o., građami će moći da se informišu o svim pitanjima vezano za legalizacija, svakim radnim danom od 08.00 do 20.00 h, periodu od 27. marta 2018.godine do 14. jula 2018. Godine. Mjesne zajednice u kojima će zainteresovani moći da traže informacije su MZ Zagorič za građane sa područja mjesnih zajednica Zagorič i Zlatica, MZ Jedinstvo za građane sa područja mjesnih zajednica Jedinstvo, Masline, Proleter i Gorica, MZ Konik za građane sa područja mjesnih zajednica Konik i Stari aerodrom, MZ Momišići za građane sa područja mjesnih zajednica Momišići, 13. jul, Kruševac i Nova Varoš, MZ Tološi 1 i 2 za građane sa područja mjesnih zajednica Tološi1, Tološi 2, Blok 5 i naseljena područja Vranići, Vranićke njive, Velje brdo i Rogami, Donja Gorica za građane sa područja mjesnih zajednica Donja Gorica, Gornja Gorica, 1. maj i naseljena područja Donji Kokoti, Beri, Farmaci, Lekići i Grbavci iMZ Zabjelo za građane sa područja mjesnih zajednica Zabjelo, Ljubović, Stara Varoš, Drač, 19. decembar i naseljena područja Dahna i Dajbabe.

Za područja Opština u okviru Glavnog grada Golubovci i Tuzi, sve informacije o načinu i postupku legalizacije bespravno izgrađenih objekata, dobijaju se u prostorijama istih.

Za ostale mjesne zajednice, naselja i naseljena područja, sve informacije o načinu i postupku legalizacije bespravno izgrađenih objekata, mogu se dobiti u prostorijama Sekretarijata za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine, ulica Vuka Karadžića broj 41, svakog radnog dana, u periodu od 12.00 do 15.00 h.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica