ENG

Raspisan tender za izgradnju rezervoara u naselju Gornji Vranići

30/03/2018

Vodovod i kanalizacija doo Podgorica raspisalo je tender za izvođenje radova na izgradnji rezervoara u naselju Gornji Vranići procijenjene vrijednosti sa uračunatim PDV-om 35.000,00 eura.

Zbog hitnosti poboljšanja vodosnabdijevanja stanovništva u naselju Gornji Vranići , DOO “ Vodovod i kanalizacija-Podgorica” je skratila rok za podnošenje ponuda za ovo javno nadmetanje sa 37 dana na 22 dana, od dana kada bude objavljena tenderska dokumentacija na portalu Uprave za javne nabavke.

Ponude se predaju radnim danima od 8 do 14 sati, zaključno sa danom 23.04.2018 godine do 14,00 sati i to neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi Zetskih vladara bb, Podgorica, kao i preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi Vodovod i kanalizacija doo Podgorica, Zetskih vladara bb, Podgorica.

Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od strane ovlašćenog lica, održaće se dana 23.04.2018 godine. godine u 14.30 sati, u prostorijama Vodovod i kanalizacija doo Podgorica na adresi Zetskih vladara bb, Podgorica, IV sprat, kancelarija broj 18.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica