ENG

Gradonačelnik Stijepović u posjeti Opštini u okviru Glavnog grada – Golubovci

03/04/2018

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović posjetiće sjutra (srijeda, 04. april 2018.) Opštinu u okviru Glavnog grada – Golubovci. Obilazak počinje u 12:00 kod nadvožnjaka u sklopu izgradnje II faze zaobilaznice oko Golubovaca, gdje će zajedno sa predsjednikom Opštine Golubovci Dušanom Radonjićem obići radove u pratnji Dušana Kokića iz Direkcije za saobraćaj i predstavnika izvođača radova, firme Bemax, koji će ih izvijestiti o dinamici radova.

Nakon toga, gradonačelnik Stijepović i predsjednik Opštine Radonjić će obići Reciklažno dvorište u Goričanima, gdje će sa direktoricom Čistoće doo Dacom Popović razgovarati o ovoj i budućim investicijama u oblasti upravljanja otpadom.

U nasatvaku posjete, gradonačelnik Stijepović i predsjednik Opštine Radonjić će obići dionicu Golubovci-Mataguži-Tuzi čija rekonstrukcija je završena, u pratnji Saše Aćimića, iz Tehnoputa, kao izvođača radova.

Nakon toga, gradonačelnik Stijepović i predsjednik Opštine Radonjić će posjetiti gradilište Srednje stručne škole u Golubovcima, gjde će ih dočekati Miomir Peruničić iz Direkcije javnih radova kao i Milesa Petrović iz kompanije MET&ALUPLAST, kao izvođača radova.

Tu su, za 13:00 časova, predviđene izjave za javnost.

Čitava posjeta je otvorena za javnost.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica