ENG

Glavni grad domaćin Sajma poljoprivrede

12/04/2018

Montenegro Biznis Alijansa u saradnji sa Glavnim Gradom Podgorica i Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja, a uz podršku Ministarstva ekonomije i Ministarstva održivog razvoja i turizma u četvrtak 19. aprila 2018. godine organizuje Sajam poljoprivrede na Trgu nezavisnosti u Podgorici na temu “Domaći poljoprivredni proizvodi u turističkoj i trgovinskoj ponudi Crne Gore”.

U okviru Sajma poljoprivrede biće održan Okrugli sto na temu: “Mogućnost razvoja poljoprivrede kroz saradnju sa turističkim i trgovinskim sektorom” koji će se održati u zgradi Biblioteke “Radosav Ljumović” sa početkom u 09:30h.

Nakon završetka Okruglog stola, biće otvoren Sajam poljoprivrednih proizvoda na Trgu nezavisnosti u Podgorici u 11:00h.

Cilj organizovanja ovog događaja jeste promocija domaćih poljoprivrednih proizvoda i inteziviranje saradnje poljoprivrednih proizvođača i predstavnika turističkog i trgovinskog sektora. Sajam poloprivrede će biti prilika da se nastavi i osnaži saradnja među ovim sektorima, što je veoma važan uslov ne samo za razvoj poljoprivrede, već i ukupne ekonomije.

Organizatori su obezbijedili prostor i štandove na kojima bi se izložili poljoprivredni proizvodi, uz napomenu da poljoprivredni proizvođači nemaju obavezu plaćanja bilo kakve nadoknade.

Događaj će pratiti i sredstva javnog informisanja.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica