ENG

Susret sa Markom Stojanovićem Louisom

16/04/2018

Pozivamo medije na susret sa beogradskim kantautorom Markom Stojanovićem Louisom koji će premijerno sa svojim bendom nastupiti u srijedu, 18. aprila na Velikoj sceni Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović” sa početkom u 20 sati.

Susret i intervju sa Markom Stojanovićem Louisom organizujemo u srijedu, 18.aprila, u Multimedijalnoj sali KIC-a „Budo Tomović“, u 13 sati.

Molimo medije koji su zainteresovani da svoj dolazak potvrde na broj 069 417 029 najkasnije do 17. aprila do 17 sati.

Marko Stojanović Louis je postao poznat publici kao član benda “Marakuja” sa kojim je snimio dva albuma. Godine 2015. uplovljava u solističke vode i izdaje svoj prvi solo album pod nazivom “Shine on me” na engleskom jeziku, na kom je jednu pjesmu posvetio ocu. Aprila 2017. godine objavljuje drugi samostalni album “Beskraj” na srpskom jeziku sa 11 pjesama, od kojih su devet dueti, a obradio je i dvije očeve pjesme sa Hadžimanovim i Stefanovskim “Doviđenja” i “Cveće cafnalo”, uvjeren da će ga na taj način sačuvati od zaborava. Osim što pjeva, Marko se potpisuje i kao kompozitor, aranžer i dizajner zvuka, a na albumu je sarađivao sa umjetnicima poput: Vasila Hadžimanova, Vlatka Stefanovskog, Adnana Šarana, Boža Vreća, Tanu Saxena (Indija), Layth SidiQ (Jermenija) itd. Na albumu “Beskraj” je prisutan uticaj balkanske i orijentalne muzike sa primjesama džeza, fanka, popa i regea.

KIC “BUDO TOMOVIĆ”

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica