ENG

Raspisan tender za pružanje usluge priprema i dostava hrane (600 dnevnih obroka) za potrebe korisnika Narodne kuhinje na Koniku

04/05/2018

Glavni grad Podgorica raspisao je tender za pružanje usluge priprema i dostava hrane za potrebe korisnika Narodne kuhinje na Koniku (600 besplatnih dnevnih obroka za korisnike Narodne kuhinje). Za ovu namjenu Glavni grad izdvaja iznos od 550.000,00 eura, na godišnjem nivou.

Prema uslovima iz tenderske dokumentacije obaveza Dobavljača je priprema, dostava i serviranje gotovih jela dnevno ( za period od 365 dana) u objektu Narodne kuhinje na Koniku, dok se oko 30% obroka dnevno dostavlja na pojedinačne kućne adrese, na teritoriji grada i prigradskih naselja.

Ugovor se potpisuje na period od godinu dana.

Pravo na besplatni obrok imaju lica bez redovnih primanja, korisnici materijalnog obezbjeđenja porodice, naknade za njegu i pomoć drugog lica i lične invalidnine, pri čemu prednost imaju samohrana lica, lica koja zbog trajne promjene zdravstvenog stanja, invalidnosti ili starosti nijesu u mogućnosti da pripreme obrok, lica sa tjelesnim, mentalnim i senzornim smetnjama, kao i sa teškim hroničnim i malignim oboljenima, lica bez prebivališta i smještaja itd.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica