ENG

Uručene diplome petoj generaciji KIC – retoričara

01/06/2018

Peta Škola retorike u organizaciji KIC-a “Budo Tomović” pod rukovodstvom prof. dr Radovana Radonjića završena je sinoć, 31. maja, a polaznicima su svečano dodijeljene diplome u Multimedijalnoj sali Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović”.

Petnaest polaznika je za tri mjeseca vrlo uspješno steklo teorijska znanja iz oblasti retorike, ali i ovladalo vještinama dobrog govora, debatovanja i pregovaranja, jačajući retoričke mogućnosti, ali i šireći samu ideju retorike.

Rukovodilac školom, prof. dr Radovan Radonjić istakao je višestruk značaj ove Škole, pogotovo za mlade ljude koji žele da pored novih znanja i iskustava iz oblasti govorništva, nauče i da iskažu svoja uvjerenja i stavove, kroz druženje i interaktivna predavanja. Ističući važnost institucionalne podrške, zahvalio je utemeljivačima ove Škole KIC-u “Budo Tomović” i Sekretarijatu za kulturu i sport Glavnog grada, pogotovo direktorici KIC-a Snežani Burzan i sekretarki Sekretarijata za kulturu i sport Neli Savković – Vukčević, koje su od samog početka prepoznale značaj ovakvog vida edukacije.

Dobitnici diploma su: Biljana Sekulić, Bojana Mugoša, Danijela Tomović, Dragana Rabrenović, Emina Jahić, Jovan Poleksić, Mia Stanković, Milica Joksimović, Mina Mirković, Mitar Radonjić, Nataša Gardašević, Ramiz Šahman, Sandra Milićević, Sejla Lukač, Katarina Popović.

Polaznici su u okviru svečane dodjele, na posljednjem času demonstrirali naučene vještine lijepog govora, i predstavili prisutnima govoreći na crnogorskom i na nekoliko stranih jezika.

KIC “BUDO TOMOVIĆ”

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica