ENG

Gradonačelnik učestvovao na press konferenciji povodom koncerta grupe Simple minds

04/06/2018

Učestvujući na press konferenciji povodom koncerta grupe Simple minds gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović je u ime svih građana i u svoje lično ime poželio toplu dobrodošlicu članovima ovog vrhunskog muzičkog sastava u glavni grad Crne Gore.

“Dijelim zadovoljstvo mnogobrojnih crnogorskih fanova ove grupe što će baš u Podgorici biti upriličen ovakav jedan impresivni nastup, kojem će doprinijeti izvanredna organizacija popraćena vrhunskom produkcijom, zbog čega ćemo se svi, vjerujem, osjećati kao da se nalazimo u nekom većem svjetskom gradu. Ovo je upravo ono za šta se mi iz gradske uprave u kontinuitetu zalažemo, da u naš Glavni grad dovedemo festivale i grupe ovakvog značaja, jer je to nešto po čemu su našu Podgoricu počeli da prepoznaju ne samo na Blakanu, nego i šire. Sugrađanima ću da poželim dobar provod, jer ćemo nesumnjivo svi večeras biti u prilici da uživamo u hitovima koji traju već decenijama” naglasio je Stijepović.

„Važno nam je da i zemlja u koju dolazimo poznaje našu muziku. Upoznati smo sa dešavanjima u Crnoj Gori i oduševljeni smo onim što smo vidjeli“, istakao je Kar i dodao da njegov otac obožava Crnu Goru.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica