ENG

Nastavlja se nabavka i ugradnja scenske mehanike u KIC-u “Malesija”

07/06/2018

U JU KIC „Malesija“ u Tuzima u toku je realizacija druge faze nabavke i ugradnje scenske mehanike. Vrijednost radova iznosi 21.819,00 eura. Radove će izvoditi firma „Grand Design“ d.o.o. sa sjedištem u Podgorici. Na osnovu projekta predviđena je nabavka i ugradnja 2 elektromotorna dekoraterska cuga, izrada noseće čelične konstrukcije i portalnog mosta kao i dvije portalne kule sa svim potrebnim instalacijama. Završetak radova očekujemo do kraja juna, do kada će i scena biti van upotrebe za kulturna dešavanja i druge programske aktivnosti koje se održavaju na sceni.

Realizacija ovog projekta će doprinijeti stvaranju boljih uslova za izvodjenje zahtjevnijih predstava i kvaliteniju prezentaciju tokom naših redovnih programskih aktivnosti.

Kontinuirana podrška, koju ova Ustanova dobija od strane osnivača- Glavnog grada Podgorice i finansijska sredstva koja se izdvajaju za kapitalni i operativni budžet, a posebno napominjemo za programske aktivnosti , koje u posljednjih godina konstatno bilježe rast, pozitivno su uticali na uspostavljanje i poštovanje novih savremenih standarda kao i na povećanju kvaliteta i broja aktivnosti i kulturnih dešavanja u KIC-u „Malesija“ u Tuzima.

Informativna služba KIC-a „Malesija“ Tuzi

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica