ENG

Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga

19/06/2018

Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica povodom obilježavanja 26. juna Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga, zajedno sa partnerima Internacionalnom policijskom asocijacijom – IPA sekcija Crna Gora i NVO Preporod, a uz podršku Sekretarijata za sport Glavnog grada organizovaće niz aktivnosti sa ciljem podizanja nivoa svijesti o značajnom problemu koji droga predstavlja za društvo.

U srijedu 20. Juna u 10h organizovaćemo podjelu promotivnog materijala ispred Doma omladine u Golubovcima i donirati sadnice koje će biti zasađene u krugu ove ustanove kao i dvorištu vrtića “Zvjezdani vrt”.

Javna ustanova doniraće sadnice Gimnaziji “25 maj” u Tuzima. Na ovoj lokaciji u subotu 23. juna 17h organizovaćemo podjelu promotivnog i edukativnog materijala.

Kao završnu aktivnost povodom Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droge, 26. juna, na uglu Hercegovačke i Ulice slobode u Podgorici, u 20h, organizovaćemo performans pod nazivom “Budi slobodan – reci drogi NE!” Ovom prilikom članovi stručnog tima Javne ustanove biće dostupni da pruže informacije o ovoj problematici svim zainteresovanim građanima. Posebna ciljna grupa su mladi koje treba motivisati za zdrave stilove života.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ove događaje i date podršku kontinuitetu rada naše ustanove.

JU za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica