ENG

Javno izlaganje konkursnih radova za Sadine

28/06/2018

Javno izlaganje konkursnih radova za Idejno urbanističko-arhitektonsko rješenje i Studije sa preporukama za način urbanizacije prostora Sadine, u Podgorici biće održano 28. juna 2018. godine, sa početkom 19h, u prostoru hola Zgrade gradskog parlamenta, na adresi Njegoševa broj 20. Radovi će biti izloženi do 05. jula 2018. godine. Radovi će takođe biti dostupni za pregled na internetu i to na web adresi: www.sekretarijat-za-plurzs.podgorica.me.

Podsjećamo da je na na Konkurs za idejno urbanističko-arhitektonsko rješenje i Studiju sa preporukama za način urbanizacije prostora Sadine koji je raspisao Glavni grad Podgorica stiglo osamnaest konkursnih radova. Žiri za ocjenu konkursnih radova je izabrao njih šest koji su ušli u uži izbor. Od navedenih šest radova, izabrani su radovi za prvu, drugu i treću nagradu i tri otkupa.

Od pristiglih osamnaest konkursnih radova Žiri je konstatovano je da su radovi pristigli iz Crne Gore, Srbije, Makedonije, Slovenije, Danske i Izraela, što potvrđuje međunarodni karakter javnog konkursa.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica