ENG

Od 01. jula primljeno i zavedeno 4.572, od početka legalizacije do danas 6.200 zahtjeva u Podgorici

12/07/2018

Sekretarijat za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine je odgovorno i organizovano pristupio prijemu zahtjeva i pristupio davanju informacija strankama koje su zainteresovane za legalizaciju. Ovo potvrđuje činjenica da je od 01. do 12. jula primljeno i zavedeno 4.572 zahtjeva, a ukupno od početka legalizacije do danas – 6.200 zahtjeva. Posao ovog obima, svakako, nije mogao biti izvršen od strane jednog lica, kako se navodi u pojedinim medijima.

Dakle, Sekretarijat za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine Glavnog grada i svi zaposleni u njemu su maksimalno angažovani kako bi svi zaniteresovani građani mogli blagovremeno da predaju zahtjeve.

Obavještavamo, još jednom, zainteresovanu javnost da se zahtjevi za legalizaciju primaju na šalteru Sekretarijata za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine na Trgu Nezavisnosti, ali i u prostorijama Sekretarijata – Ulica Vuka Karadžića broj 41, u kojem je angažovan veći broj službenika čiji je jedini zadatak prijem i zavođenje zahteva za legalizaciju.

Dio službenika Sekretarijata će tokom praznika i vikenda biti dodatno angažovano na poslovima klasifikacije i sređivanja svih primljenih zahtjeva zainteresovanih građana, dok je ponedjeljak 16. jul 2018. godine poslednji dan kada zainteresovani građani mogu podnijeti zahtjev za legalizaciju. Svi zahtjevi se mogu poslati i putem pošte.

Sve navedeno je najbolji demantij medijske hajke pojedinih sredstava informisanja, kao i određenih političkih partija, prema zaposlenima u Sekretarijatu, koji su u najvećoj mogućoj mjeri posvećeni ovom pitanju.

SEKRETARIJAT ZA PLANIRANJE, UREĐENJE PROSTORA I ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica