ENG

Svečano otvaranje manifestacije „Ajmo na Moraču”

25/07/2018

Turistička organizacija Podgorice i Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada ovog ljeta organizuju manifestaciju „Ajmo na Moraču“ svakog vikenda u periodu od 27. jula do 26. avgusta, na Sastavcima.

Svečano otvaranje manifestacije zakazano je za petak, 27. jul, sa početkom u 18 sati uz raznovrstan sportsko-rekreativni i zabavni program, tokom kojeg će NVO „Divlja avantura“ organizovati spuštanje gumama i vožnju kanua.

Doživljaj na Morači biće upotpunjen degustacijom dinje i pipuna, a za dobru atmosferu pobrinuće se bend „Zvuci Titograda“.

Kao i prethodnih godina, medicinsko osoblje Doma zdravlja Podgorica zainteresovanim posjetiocima će mjeriti krvni pritisak i nivo šećera u krvi.

Tokom trajanja manifestacije, svi posjetioci, zahvaljujući podgoričkom savezu „Sport za sve“ biće u prilici da se oprobaju u stonom tenisu, šahu, bagu i pikadu.

Manifestacija se organizuje četvrtu godinu zaredom, ovog puta sa ciljem dodatne promocije Sastavaka u kulturnom, tradicionalnom i istorijskom smislu, te u želji da se sugrađani vrate na moračke plaže koje su nekada bile tradicionalno mjesto okupljanja tokom ljeta.

Više informacija možete dobiti putem mail-a info@podgorica.travel ili telefona na broj 020 673 679.

TURISTIČKA ORGANIZACIJA PODGORICE

Svečano otvaranje manifestacije „Ajmo na Moraču”

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica