ENG

Radnici Komunalnih usluga intervenisali na više lokacija

03/09/2018

U toku prethodnih nekoliko dana, ekipe službe održavanja javne rasvjete u dvije smjene, intervenisale su na više lokacija na teritoriji Glavnog grada. U okviru tekućeg održavanja objekata javne rasvjete, ekipe su vršile kontrolu, registovanje i otklanjanje uočenih nedostataka i to kako po osnovu neposrednog obilaska terena, prijava građana i nadležnih organa tako i po osnovu prijava koje nam stižu preko call centra “Sistema 48”. Tom prilikom izvršena je izgradnja javne rasvjete (montaža svjetiljki i kabla) u Ulici Jelene Savojske.Takođe ekipe su radile na farbanju stubova rasvjete u okviru Sportskog centra Morača. Na teritoriji Tuzi, na više lokacija vršena je opravka objekata javne rasvjete.

Na sljedećim lokacijama vršena je popravka svjetiljki: Ulica omladinskih brigada, Ulica Marka Miljanova, dvorišni dio Kliiničkog centra Crne Gore, Bulevar Jovana Tomaševića, Bulevar Georgija Žukova, Blok VI – Ruske kule, put za Marezu, Ulica 27. marta, Ulica Kralja Nikole i dr.

Za danas je planirana izgradnja rasvjete za potrebe Čistoće d.o.o, kao i opravka rasvjete u Ulici Lovćenskoj i na Starom Aerodromu.

Sve eventualne kvarove na objektima javne rasvjete i svjetlosne signalizacije građani mogu prijaviti putem telefona na broju 020/623-927 ili lično u prostorijama našeg Društva koje se nalazi u Ul. Zetskih vladara b.b. svakog radnog dana od 07:00-15:00h. Takođe, prijave se mogu slati i putem maila dispecer@komunalneusluge.me. ili putem aktuelnog call centra “sistem 48”.

KOMUNALNE USLUGE D.O.O.

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica