ENG

U gostima kod umjetnika Vučića Ćetkovića

06/09/2018

Umjetnik Vučić Ćetković otvara vrata svog ateljea u petak 7. septembra i u okviru manifestacije „Podgoričko kulturno ljeto 2018“ organizuje interaktivnu panel diskusiju „Kreativne industrije: izazovi i prilike za razvoj pod uticajem novih tehnologija i globalizacije“, u saradnji sa NVO Art Link i Sekretarijatom za kulturu i sport Glavnog grada.

U temu kreativnih industrija i najaktuelnijih dešavanja u tom sektoru prisutne će uvesti Habib Lešević – inovator, preduzetnik, mislilac i gostujući profesor na „Cass Business School“, „Royal College of Arts“ u Londonu i više univerziteta u Njemačkoj. G-din Lešević je i osnivač kompanije KNTXT sa sjedištem u Velikoj Britaniji, koja se bavi integralnim razvojem pojedinaca, organizacija i zajednica kroz obuke, coaching i preduzetničke projekte.

Moderatorka panel diskusije biće Vanja Madžgalj, direktorica British Council-a u Crnoj Gori.

Događaj je osmišljen kao susret organizacija i pojedinaca iz svijeta preduzetništva, umjetnosti, tehnologije, zabave, civilnog i javnog sektora, i kao takav izuzetna prilika da se na jednom mjestu okupe i razmijene mišljenja predstavnici kreativnih i srodnih industrija.

Nakon razgovora o kreativnim industrijama biće priređen muzički dio programa u kojem će nastupiti duo Enes Tahirović (jazz pianist) i Maša Vujadinović (vokal).

Događaj počinje od 19h i biće upriličen u dvorištu koncepta Art&Wine House u Berima, nadomak Podgorice.

PODGORIČKO KULTURNO LJETO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica