ENG

Komunalne usluge redovno održavaju javnu rasvjetu na teritoriji Podgorice

19/09/2018

U toku prethodnih nekoliko dana, ekipe službe održavanja javne rasvjete u dvije smjene, intervenisale su na više lokacija na teritoriji Glavnog grada. U okviru tekućeg održavanja objekata javne rasvjete, ekipe su vršile kontrolu, registovanje i otklanjanje uočenih nedostataka i to kako po osnovu neposrednog obilaska terena, prijava građana i nadležnih organa tako i po osnovu prijava koje nam stižu preko call centra “Sistema 48”. Tom prilikom izvršeno je premještanje svjetiljki na nove distributivne stubove u Ulici Bora i Ramiza. Na Bulevaru Jola Piletića usljed saobraćajne nezgode došlo je do oštećenja i pada stuba javne rasvjete. Isti je uklonjen sa pomenute lokacije, a rasvjeta je dovedena u funkcionalno stanje. Zamjena oštećenog stuba očekuje se u narednih nekoliko dana, nakon završetka neophodnih građevinskih radova.

Takođe, u sklopu redovnog održavanja ekipe su osposobile rasvjetu u parku Dvorca Petrovića na Kruševcu.

Na sljedećim lokacijama vršena je popravka svjetiljki: Ulica Koste Racina, Ulica Kadinjača, Ulica Dalmatinska, Put za aerodrom i dr.

Naše ekipe za danas planiraju premještanje svjetiljki na nove distributibne stubove u Ulici Raka Mugoše. Na teritoriji Tuzi izvršiće se opravka javne rasvjete na više lokacija.

Ekipe Komunalnih usluga d.o.o. su svakodnevno na terenu i raspoređene su na više lokacija na teritoriji Glavnog grada , kako bi se objekti javne rasvjete i svjetlosne signalizacije održavali na kvalitetan i efikasan način.

KOMUNALNE USLUGE DOO

Komunalne usluge redovno održavaju javnu rasvjetu na teritoriji Podgorice

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica