ENG

Promocija knjiga Slavice Milošević u KIC-u

19/09/2018

Nove knjige “Plava pomorandža” i “Kristalni mjesec od kamenja i pijeska” autorke Slavice Milošević biće predstavljene u petak, 21.septembra, u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović” od 19 sati.

Gost večeri je crnogorska poetesa Milena Simonović, a moderatorka će biti Vjera Knežević Vučićević , novinarka lista “Pobjeda” i Radio Bara.

Slavica Milošević je rođena 1992. u Crnoj Gori. Član je Udruženja Književnika Srbije. Do sada je objavila devet knjiga,, dok će krajem godine biti objavljena i deseta knjiga “Hladne vatre”. Njen stil pisanja obuhvata opus refleksivne lirike, poezije u prozi, poezije, esejistike mikro-eseja, kolažiranja i intertekstualnosti. Objavila je i izdanje na engleskom jeziku: “It’s all said Amelie” koje predstavlja kolekciju izabranih eseja iz sljedećih knjiga: “Cirkuzant, idealista i budala”, “Neka me uteši nebo”, “Sve je rečeno Ameli”.Piše tekstove za kulturno umjetnički magazin PULSE. Iy biografije iydavajamo i da je blogerka izraelskih medija: „Jerusalem Post“ (www.jpost.com) i „Times of Israel (blogs.timesofisrael.com).

Više info – Slavica Milošević 067 026 165

KIC “BUDO TOMOVIĆ”

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica