ENG

Ekipe gradske Čistoće angažovane na nekoliko lokacija u gradu

31/10/2018

Ekipe Čistoće angažovane su na više lokacija u gradu na poslovima čišćenja javnih površina kao i sakupljanja i odvoza komunalnog otpada – pražnjenja kontejnera u Glavnom gradu obavljaju se prema utvrđenoj dinamici.

Shodno operativnom planu, ekipe uz angažovanje mehanizacije čiste nelegalno formirana odlagališta otpada oko kontejnera i sa javnih površina u naseljima Kruševac, Konik i Opštini u okviru Glavnog grada Golubovci.

Ovi poslovi su prethodnih dana završeni u sljedećim naseljima: Masline-sa 5 lokacija uklonjeno 9 kiperskih tura; Stara Zlatica-sa 7 lokacija uklonjeno 8 kiperskih tura i Zagorič- sa 7 lokacija uklonjeno 6 kiperskih tura raznog otpada.

U sklopu redovnih aktivnosti obavljaju se i poslovi popravke ili zamjene oštećenih i farbanje ispisanih kontejnera, betonskih korpica, niša za kontejnere i sl.

Tako je tokom oktobra remontovano 146 kontejnera, a popravke su se odnosile na ugradnju točkića koji su bili oštećeni ili otuđeni, a ofarbano je 88 kontejnera, kao i 140 betonskih korpi.

Tokom oktobra ekipe Čistoće su bile angažovane i na poslovima izgradnje novih i sanacije postojećih niša za kontejnere. Izgrađene su četiri nove niše (Ulica Žarka Zrenjanina br.5; mareški put-kod trafostanice, Bul. Pera Ćetkovića-kod Tehnomaxa i opština u okviru Glavnog grada Golubovci), a sanirane su 2 polomljene ili oštećene (u ulicama Oktobarske revolucije br. 43 i Španskih boraca br. 70).

ČISTOĆA DOO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica