ENG

Vinski podrum „Šipčanik“ u subotu otvara vrata za sve posjetioce

02/11/2018

Kompanija „13. jul – Plantaže“, u saradnji sa Turističkom organizacijom Podgorice, organizuje manifestaciju „Dan otvorenog podruma“, u subotu, 3. novembra, u trajanju od 11 do 18 sati, na vinogradskom kompleksu „Ćemovsko polje“. Događaj se organizuje po prvi put, u cilju predstavljanja ponude i brojnih potencijala ovog izuzetno značajnog i jedinstvenog lokaliteta za Podgoricu i Crnu Goru, te širenja vinske kulture i upoznavanja posjetilaca sa tajnama i ukusima autohtonih crnogorskih vina.

Pored obilaska vinskog podruma „Šipčanik“, organizatori su obezbijedili za sve posjetioce, tokom trajanja manifestacije, vožnju turističkim vozićem, kroz najljepši i najveći vinogradski kompleks u Evropi. Vrhunski kuvari restorana „13. jul – Plantaže“ zainteresovanim posjetiocima predstaviće bogatu gastro ponudu ovog podneblja, a doživljaj će biti upotpunjen degustacijom vrhunskih vina i bogatim muzičkim programom. Za sve zainteresovane biće organizovana i edukativna radionica od strane vrhunskih somelijera „Mala škola vina“, te trka konjima i nagradna igra.

Izjave za medije daće predstavnici kompanije „13. jul – Plantaže“ i Turističke organizacije Podgorice, u 13 sati, na ulazu u podrum „Šipčanik“.

Više informacija možete dobiti putem telefona na broj 067 000 616 ili na mejl ana.jovanovic@podgorica.travel.

TURISTIČKA ORGANIZACIJA PODGORICE – TOP

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica