ENG

Radionica „Coca-Cola podrška mladima“ u Podgorici

06/12/2018

Kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora, u saradnji sa Glavnim gradom Podgorica, organizuje u radionicu „Coca-Cola podrška mladima“ u Podgorici, od 10. do 12. decembra. Radionica je namijenjena nezaposlenim od 18 do 30 godina, koji žele da steknu nove lične i profesionalne vještine i tako postanu konkurentniji na tržištu rada.

Program obuhvata teme kao što su profesionalna orijentacija i poslovna administracija, kako se uspješno komunicira i upravlja projektima, kako se piše CV i komunicira sa poslodavcem na razgovoru za posao. Svi polaznici po završetku edukacije dobijaju sertifikat i pristup online platformi, na kojoj mogu da pristupe dodatnim edukativnim materijalima. Svi zainteresovani mogu da se prijave preko sajta: www.coca-colapodrskamladima.me.

Ista radionica održana je u Podgorici početkom novembra, potom u Nikšiću, a prošle sedmice i u Bijelom Polju. Ovo je druga godina da kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora, u saradnji sa partnerima, realizuje program „Coca-Cola podrška mladima“, kako bi pomogla mladima da se pripreme za tržište rada. Prošlogodišnje radionice obuhvatile su 65 polaznika, od kojih je čak polovina napravila pozitivnu promjenu u karijeri, a njih 14 je dobilo posao, u roku od dva mjeseca nakon završetka programa.

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica