ENG

Drugi internacionalni sajam viskija uskoro u Podgorici

29/01/2019

Turistička organizacija Podgorice podržala je realizaciju drugog sajma viskija u Crnoj Gori, koji se održava u hotelu CentreVille 15. i 16. februara. Na sajmu će biti predstavljeno preko 100 vrsta viskija iz Škotske, Irske, Sjedinjenih Država, Češke, Japana, Indije i Tajvana.

Drugi internacionalni sajam viskija u Podgorici okupiće regionalne stručnjake iz ove oblasti, koji će publici predstaviti čari najpoznatijeg škotskog pića, objasniti postupak njegovog nastanka, ali i naučiti zainteresovane kako viski upariti sa hranom.

“Veoma nas raduju sve inicijative koje čine da Glavni grad konstantno nudi nove sadržaje koji poboljšavaju kvalitet života svih naših sugrađana, a posebno smo srećni kada su u pitanju manifestacije internacionalnog karaktera. Sajam viskija je manifestacija koja doprinosi dodatnoj promociji i boljem pozicioniranju Podgorice kao turističke destinacije. Turistička organizacija Podgorice sa zadovoljstvom je podržala inicijativu hotela CentreVille i uvijek ćemo se rado odazvati sličnim akcijama, jer kroz ovakve oblike saradnje institucija Glavnog grada i predstavnika turističke privrede, svi zajedno doprinosimo boljoj i kvalitetnijoj turističkoj ponudi Podgorice”, istakla je Tatjana Popović, direktorica Turističke organizacija Podgorice.

Dnevna ulaznica na sajam, koja se može kupiti na recepciji hotela, košta 10 eura. Uz ulaznicu dobijate i 10 kupona za degustaciju viskija. Sajamska prezentacija i degustacija viskija biće organizovana u lounge baru The Living Room, oba dana.

“The Living Room hotela CentreVille za relativno kratko vrijeme postojanja pozicionirao se u sam vrh ugostiteljske piramide Podgorice, a i Crne Gore. Gostima pružamo nesvakidašnja iskustva, dok istovremeno emitujemo osjećaj pripadnosti, bliskosti, i poistovjećivanja sa prostorom njihove i naše, zajedničke dnevne sobe. Dnevna soba je i ove godine domaćin internacionalnog sajma viskija u Crnoj Gori, koji će okupiti ljubitelje ovog pića iz cijelog svijeta. Ubijeđeni smo da će svi posjetioci uživati kako u degustacijama, tako i u predavanjima i večernjim žurkama. Prve noći sajma u The Living Room-u nastupiće Andrea Demirović sa bendom, a druge noći – 16.02. nastupiće bend Neon“, kazao je Milo Radonjić, PR i marketing menadžer hotela CentreVille.

Ako želite da doživite posebno iskustvo, iz hotela CentreVille preporučuju različite radionice na temu viskija koje će se održavati tokom dva dana programa. Istaknuti znalci iz oblasti viski kulture predstaviće prestižne viski brendove, kao što su Jack Daniels SINATRA, Johnnie Walker Blue Label, Glenmorangie Signet, Kavalan i Yamazaki, uz degustaciju za sve učesnike.

Osim sajamskog dijela, zakazani su turniri u black jack-u i pikadu, a svako veče u The Living Room-u biće organizovane žurke.

TURISTIČKA ORGANIZACIJA PODGORICE

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica