ENG

Uskoro Javni poziv za izgradnju tržnice u Tuzima

29/01/2019

Gradonačelnik dr Ivan Vuković imenovao je Komisiju za otvaranje i vrednovanje ponuda po javnom pozivu za prikupljanje ponuda za zajedničko ulaganje u izgradnju objekata centralne djelatnosti – tržnice u Tuzima, u skladu sa Statutom Glavnog grada i Odlukom o organizaciji i načinu rada uprave Glavnog grada.

Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda po pozivu na otvoreno nadmetanje za prikupljanje ponuda za zajedničko ulaganje u izgradnju objekata centralne djelatnosti – tržnice u Tuzima, u formi javno-privatnog partnerstva, sastavljena je od članova iz uprave Opštine Tuzi, uprave Glavnog grada i nadležnih sekretarijata, Direkcije za imovinu i Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice

Zadatak Komisije je da pripremi javni poziv na osnovu analize vrijednosti uloga i potreba Glavnog grada i pripremi tendersku dokumentaciju s minimalnim zahtjevima Glavnog grada u smislu površine, sadržaja i opreme, kao i da sprovede postupak po javnom pozivu za prikupljanje ponuda za zajedničko ulaganje u izgradnju poslovnih objekata – tržnice u Tuzima. Komisija je, takođe, dužna da sprovede postupak otvaranja, pregleda i ocjenjivanja pristiglih ponuda sa zapisnikom o otvaranju, sačini izvještaj o predmetnom postuku, kao i da odgovornom licu naručioca predloži odluku o izboru najpovoljnije ponude.

Podsjećamo, Programom rada „Tržnica i pijaca“ d.o.o. Podgorica za 2019. godinu, kao i Programom uređenja prostora Glavnog grada Podgorica za 2019. godinu, planirana je izgradnja tržnice u Tuzima, a realizacija ovog projekta planira se putem javno-privatnog partnerstva.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica