ENG

Objavljen javni poziv za rekonstrukciju vodovodne mreže u Lješanskoj nahiji

22/03/2019

DOO Vodovod i kanalizacija Podgorica je objavilo javni poziv za rekonstrukciju oko 2,5 km primarne mreže u MZ Barutana- Lješanska nahija. U skladu sa zahtjevima građana i procjenama na terenu vršiće se rekonstrukcija najkritičnije dionice primarnog cjevovoda, koji je u prethodnom periodu više puta saniran od strane DOO Vodovod i kanalizacija. Procijenjena vrijednost projekta, koji će obuhvatiti zamjenu starog azbest-cementnog cjevovoda, iznosi 120.000 eura, dok je rok završetka 60 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Takođe, paralelno sa radovima na primarnoj mreži u MZ Barutana, biće raspisan javni poziv i za rekonstrukciju oko 5 km sekundarne mreže. Realizacija ovog projekta, čija je vrijednost preko 100.000 eura, ima za cilj poboljšanje vodosnabdijevanja više od 100 domaćinstava u selima Bigor i Brežine.

Ove aktivnosti predstavljaju nastavak kontinuiranog ulaganja Glavnog grada u vodovodni sistem Lješanske nahije u 2019.godini, sa ciljem njegove kompletne rekonstrukcije u narednom periodu.

DOO VODOVOD I KANALIZACIJA

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica