ENG

Potpisan Ugovor o saradnji između JU Muzeji i galerije Podgorice i Instituta arheologije i etnografije Sibirskog odjeljenja Ruske akademiije nauka

03/04/2019

Danas je u JU Muzeji i galerije Podgorice potpisan Ugovor o saradnji o obavljanju zajedničkih istraživanja praistorijskih lokaliteta na teritoriji Crne Gore – u Pljevljima, između JU Muzeji i galerije Podgorice i Instituta arheologije i etnografije Sibirskog odjeljenja Ruske akademiije nauka.

Ugovor su potpisali u ime JU Muzeji i galerije Podgorice, direktor Sead Đokaj i u ime Instituta arheologije i etnografije Sibirskog odjeljenja Ruske akademiije nauka direktor M.V.Shunkov.

Potpisnici ugovora su izrazili zadovoljstvo zbog nastavka ranije započete saradnje, razmijenili stavove o načinu poslovanja i detaljnije dogovoril buduću saradnju, sa željom da ona bude uspješna, na obostrano zadovoljstvo. Tom prilikom su se složili o značaju arheoloških istraživanja, koja će se u tekućoj godini sprovoditi u toku aprila mjeseca, a o otkrićima koja se tom prilikom pronađu javnost će biti obaviještena nakon što ista budu sprovedena.

JU MUZEJI I GALERIJE PODGORICA

Potpisan Ugovor o saradnji  između JU Muzeji i galerije Podgorice i Instituta arheologije i etnografije Sibirskog odjeljenja Ruske akademiije nauka

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica