ENG

Radionica posvećena izradi vizije i definisanja ciljeva Plana održive urbane mobilnosti (SUMP)

11/06/2019

U cilju realizacije aktivnosti vezanih za izradu Plana održive urbane mobilnosti (SUMP) za Glavni grad, u srijedu, 12. juna 2019. godine održaće se poludnevna radionica u periodu od 9.00 do 14.00 sati u hotelu Centre Ville. Radionicu će otvoriti Zamjenica gradonačelnika Slađana Vujačić i Julia Nagel, Project Manager u GIZ-ovom Otvorenom Regionalnom fondu za Jugoistočnu Evropu (GIZ ORF-EE).

Radionica će biti posvećena izradi Vizije i definisanja ciljeva pomenutog Plana. Riječ je prvom koraku u okviru procesa pripeme ovog za razvoj Podgorice važnog dokumenta. Kako je osnovna karakteristika procesa izrada Plana održive urbane mobilnosti učešće javnosti u najširem smislu, očekuje se učeše predstavnika preko 40 različitih relevantnih subjekata kojih se saobraćaj u Glavnom gradu tiče.

Koristimo priliku da ovim putem pozovemo da kroz medijsko predstavljanje opisanog događaja doprinesete informisanosti građana Podgorice o Planu održive urbane mobilnosti za Glavni grad i postane vizionar budućeg razvoja Glavnog grada.

SEKRETARIJAT ZA SAOBRAĆAJ

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica