ENG

Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga

24/06/2019

Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica povodom obilježavanja 26. juna – Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga, u saradnji sa Kancelarijom za prevenciju bolesti zavisnosti Glavnog grada i NVO Preporod, a uz podršku Sekretarijata za socijalno staranje i Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada, organizovaće niz aktivnosti sa ciljem podizanja nivoa svijesti i skretanja pažnje na značaj borbe protiv problema koje droga predstavlja za društvo.

U utorak, 25. juna, sa početkom u 18:30 časova, organizovaćemo sadnju ukrasnog bilja, proizvedenog u Javnoj ustanovi, na brdu Gorica u okviru Mediteranskog vrta.

Pored sadnje bilja, u 19 časova predavanje na temu prevencije bolesti zavisnosti održaće psihološkinja Dijana Milošević iz Javne ustanove i psiholog Nikola Mijušković iz NVO Preporod.

Takođe, na Međunarodni dan protiv zloupotrebe droga, u srijedu, 26. juna, sa početkom u 11 časova, u tržnom centru Forum, zahvaljujući saradnji sa JP „Tržnice i pijace“, biće otvorena radnja rukotvorina koji su rezultat rada naših klijenata i klijentkinja u kreativnim radionicama Javne ustanove.

JU za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica