ENG

Škola sportskog plivanja na Gradskim bazenima

27/06/2019

Škola sportskog plivanja na Gradskim bazenima koju organizuje Društvo “Sportski objekti” radi tokom cijele godine na zatvorenom vaterpolo i otvorenom olimpijskom bazenu.

Prilkom upisa u Školu sportskog plivanja vodi se obavezno računa o slobodnom vremenu polaznika. Program se realizuje po mjesečnim ciklusima koji se sastoje od 3 termina nedeljno po 1h. /12 termina mjesečno/. Svaki polaznik je na osnovu sopstvenog rezultata na inicijalnom testiranju kod instruktora plivanja uključen u nastavni program koji najbolje odgovara njegovim ličnim sposobnostima, znanjima i karakteristikama.

Prilikom realizacije Škole sportskog plivanja profesori strogo vode računa o dnevnom opterećenju polaznika, tako da se planiraju optimalne pauze, kako bi djeca bila izložena što manjem fizičkom opterećenju. Pauze će, u zavisnosti od konkretnih faktora, biti ispunjene pasivnim i aktivnim odmorom, razgovorom, analizom rada.

Školu sportskog plivanja sačinjava stručni kadar kojeg čine stručni konsultant, profesor dr Drago Milošević i instruktori plivanja- profesori fizičke kulture.

Školu plivanja je do sada pohađalo oko 2.500 polaznika, što govori da su polaznici i njihovi roditelji/staratelji zadovoljni kako uslovima u kojima njihova djeca borave tako i načinom rada u Školi sportskog plivanja.

Prilikom upisa u Školu sportskog plivanja, Polaznik ili roditelj/staratelj se odlučuje za mjesečni paket sa odgovarajućim terminima. /Paket1/ ili Paket2/

Paket 1 podrazumijeva termine:

ponedjeljak/srijeda/ petak

09h-10h ili 10h-11h

18h-19h ili 19h-20h

i Paket 2 podrazumijeva

utorak/četvrtak/
09h-10h ili 10h-11h ili 18h-19h

i subotom 09h-10h i 18h-19h ili 19h-20h

Sva zainteresovana djeca koja su plutači ili plivači početnici su dobrodošli u Školu sportskog plivanja.

SPORTSKI OBJEKTI D.O.O.

Škola sportskog plivanja na Gradskim bazenima
Škola sportskog plivanja na Gradskim bazenima

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica