ENG

Promocija knjige “Ja sam život”

02/07/2019

Podgorička promocija knjige “Ja sam život” autorke Doris Nikolić biće organizovana u petak, 5.jula, u Multimedijalnoj sali Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović”, sa početkom u 20 sati.

Riječ je o njenoj prvoj knjizi koju je publikovala izdavačka kuća “Samo korak” iz Beograda i predstavlja zbirku objavljenih i neobjavljenih autorskih tekstova i priča.

O knjizi će, pored autorke, govoriti novinarka Lola Papović, a promociju će moderirati Miloš Boreta. Suorganizator događaja je crnogorski portal o kulturi i književnosti Public figure, za koji Doris Nikolić piše kolumne.

U knjizi “Ja sam život” se prepliću pojedine životne situacije autorke, njena razmišljanja, strahovi, traženje svjetla i smisla u svakom usponu i padu, o ljubavi koju živi, kao i priče po istinitim motivima njenih čitalaca i ljudi s kojima se susretala i razgovarala. Knjiga je dostupna za prodaju u skoro čitavom regionu.

Doris Nikolić je rođena 1991. godine. Srednju školu završila je u rodnom Ulcinju, nakon čega je upisala i završila studije na Fakultetu političkih nauka, odsjek politikologija. Postdiplomske studije završava na Pravnom fakultetu u Podgorici na smjeru Ustavnog prava. Svoje tekstove i kratke priče objavljuje javnosti pod imenom Dulcinea, i za kratko vrijeme privukla je pažnju velikog broja ljudi, koji svakodnevno čitaju njene tekstove i inspiracija su joj za pisanje.

Više info – Doris Nikolić 068 344 194

KIC BUDO TOMOVIĆ

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica