ENG

Završna promocija 26. Podgoričkog maratona

22/10/2019

Organizacioni odbor „26. Podgoričkog maratona 2019” održaće sjutra (srijeda, 23. oktobar) sa početkom u 12:00 sati u hotelu „Podgorica“ završnu promociju ovogodišnje manifestacije na kojoj će govoriti: predsjednik Organizacionog odbora gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković i potpredsjednici: predsjednca Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević, predsjednik Opštine Tuzi Nik Djeljosaj, predsjednicaGradske opštine Golubovci Tanja Stajović i Gojko Banjević predsjednik Atletskog Saveza Crne Gore, kao i Direktor manifestacije Vladimir Tomović.

Na promociji manifestacije koja je ujedno i završava press konferencija bicete upoznati sa svim detaljima organizacije ovogodišnje manifestacije na kojoj će biti predstavljen i spot ovogodišnjeg maratona i uručena priznanja sponzorima koji su doprinijeli da ovogodišnji maraton bude upješno organizovan.

Podsjećamo da se ovogodišnji Podgorički maraton po kalendaru Svjetske atletske federacije odrzava 27. oktobra sa startom i ciljem sa Trga nezavisnosti u 09:00 sati.

DIREKCIJA MARATONA

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica