ENG

Miljenik urbanih klabera zvijezda četvrte žurke u Kolektoru.

05/03/2020

Još jedno poznato ime iz svijeta techno muzike – bugarski DJ i producent Metodi Hristov, nastupiće 04.aprila u Podgorici, u okviru projekta #konektorevents.

Zahvaljujući veoma uspješnoj saradnji Glavni grad i organizacija Konektor će i ovog puta prirediti spaktakularnu žurku u dobro poznatom prostoru Kolektora.

Metodi Hristov kao izuzetno cijenjeni producent, već je stekao reputaciju izvrsnog DJ-a koji je nastupao širom svijeta sa posebno zapaženim setovima. Poznat je po tome što u svojim setovima uvijek eksperimentiše različitim muzičkim stilovima, od sirovijeg techno zvuka do tamnijih tech house ritmova, sa uvijek provjereno dobrim rezultatima- fantastičnom reakcijom publike.

Od kada je objavio čuvenu traku Step Outside 2014. godine, ovaj sjajni DJ i producent je i bukvalno zakoračio izvan svoje zemlje i pridobio publiku iz čitavog svijeta svojim jedinstvenim tech-house zvukom. Upravo od tog trenutka, njegova karijera se kreće samo uzlaznom putanjom.

O posebnom talentu i kvalitetu njegovog rada možda najbolje govori činjenica da se ime Metodija Hristova 2016. godine našlo na visokom sedmom mjestu Beatportove top liste najboljih tech-house izvođača na svijetu.

Uz bugarskog producenta, nastup na četvrtoj Konektor žurci imaće i crnogorski DJ-evi Proximus i Iks-Oks, koji su već odavno miljenici domaće publike. Karte se, kao i do sad, mogu kupiti u podgoričkim lokalima Hugo u Bokeškoj ulici i Forest u City Kvartu.

Zadovoljstvo nam je da istaknemo da je Konektor u svojoj namjeri da Podgorica postane centar kvalitetnog provoda, od juče bogatiji za podršku Sea Dance Festivala. Ponosni smo na činjenicu da je festival koji je 5 puta izabran za jedan od 10 najboljih festivala Evrope, prepoznao potencijal ove organizacije.

Podsjećamo da su za protekla 3 događaja ulaznice bile rasprodate dva dana ranije, te je za očekivati da i 4. aprila interesovanje bude na istom nivou. U nastavku poslušajte jedan od sjajnih setova Metodi Hristova u Sofiji.

GLAVNI GRAD PODGORICA

KONEKTOR

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica