ENG

Gradska kartica - senior

 

ZDRAVSTVENE I SPECIJALISTIČKE USTANOVE
Naziv Popust Adresa Opis
Poliklnika HIPOKRAT 40% Ulica Piperska 41 Popust od 40% na specijalističke preglede i 30% na dijagnostiku. Poliklinika „Hipokrat“ je osnovana u decembru 2014. godine. Našim pacijentima obezbijedili smo spoj nekolike rodne medicinske grane. Radiologijom, ortopedijom, fizijatrijom i neurologijom upotpunjena je ponuda kojom obezbjeđujemo brzu i efikasnu dijagnostiku i liječenje. Stručno medicinsko osoblje pobrinuće se da tretman svakog pacijenta u našim poliklinikama bude po svim najvišim standardima dobre medicinske prakse.
Poliklinika Filipović 20% Bul Ivana Crnojevića bb 20% popusta na ultrazvučnu i rentgen dijagnostiku, mamografiju i snimanje gustine kostiju (DEXa). 10% popusta na sve ostale usluge koje nudi Poliklinika Filipović. PZU Poliklinika Filipović je osnovana 1993. godine i jedna je od prvih i vodećih privatnih poliklinika u Crnoj Gori. Praćenjem medicinskih dostignuća, naš stručni tim pacijentima pruža kvalitetnu dijegnostiku i efikasno liječenje. U okviru Poliklinike, osim dijagnostike (rentgen, ultrazvuk, mamografija i DEXA), pregled možete uraditi u kabinetu za internu medicinu (internista, kardiolog, pulmolog, reumatolog, endokrinolog, gastroenterolog..), kabinetu za hirurgiju (hirurg, urolog, ortoped), kabinetu za opstu medicinu i kabinetu za neuropsihijatriju (psihijatar, neurolog).
Specijalna bolnica CODRA 10% Ul. Radosava Burića bb Medicinske usluge.
ZU Poliklinika Konzilijum 20% Skadarska 2 Poliklinka Konzilijum, lider u dijagnostici. Savremena radiološka ambulanta sa magnetnom rezonancom, LOW DOSE CT skenerom i ultrazvukom. Specijalističke ambulante iz oblasti neurologije, interne medicine, kardiologije, endokrinologije, hematologije, gastroenterologije, radiologije, hirurgije, psihijatrije i onkologije.
PZU Poliklinika "Moj Lab" - Laboratorija 10% Moskovska 2c U okviru laboratorije, našim pacijentima pružamo širok spektar analiza, preko briseva za respiratorne infekcije, brisa grla i nosa na razne bakterije i viruse koji izazivaju oboljenja, zatim sve vrste briseva bilo da su sa kože ili da su vezani za urogenitalni trakt, kompletne preglede vezane za ginekologiju, kao i uzorke iz stolice koji su bitni za sve gastrointestinalne (stomačne) tegobe. Takođe, u laboratorijama mogu se uraditi i patološki nalazi koji su potrebni.
PZU Poliklinika "Moj Lab" 10% Dalmatinska 28-30 PZU Poliklinika "Moj Lab" pruža usluge dijagnostike i liječenja pacijenata. U poliklinici Moj Lab, okupljeni su ljekari čije je stručno znanje uz podršku najsavremenijih, sofisticiranih aparata, predstavlja pouzdan oslonac pacijentima. Trenutno se u polikliničkom dijelu ustanove pružaju usluge iz oblasti interne medicine, kardiologije, urologije, dermatologije, radiologije, endokrinologije, gastroenterologije, reumatologije, ginekologije, IVF-a i dr.
Poliklnika "Medicus Plus" 20% Moskovska 165 Popust se odnosi na neurološke preglede i ne važi za kupovinu već sniženog i akcijskog asortimana.
Ordinacija Natal 20% Drugog Crnogorskog bataljona 2h Privatna zdravstvena ustanova.
Laboratorija Diagnostica 25% Meše Selimovića 18 Popust se odnosi na sve laboratorijske usluge, internističke preglede, EKG, ultrazvuk srca, holter EKG-a i holter krvnog pritiska.
Laboratorija Diagnostica 25% Bulevar Save Kovačevića 22 Popust se odnosi na sve laboratorijske usluge, internističke preglede, EKG, ultrazvuk srca, holter EKG-a i holter krvnog pritiska.
Spa Medica 10% Ul. 8 mart 74 Usluge fizikalne medicine i rehabilitacije.
Nova Medic PZU 20% Ul. Serdara Jola Piletića bb, TC Palada 2. sprat Fizioterapija; Pregled fizijatra; Masaže; Kiropraktika; Hidžama; Estetska medicina. Kod pregleda gostujućih ljekara, kao i svih vrsta masaža nema popusta.
OPTIKE
Naziv Popust Adresa Opis
OKO D.O.O. 10% Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 25 Prodaja sunčanih naočara, dioptrijskih okvira, dioptrijskih stakala i kontaktnih sočiva. Ugradnja dioptrijskih stakala.
OKO D.O.O. 10% Ulica Slobode 53 Prodaja sunčanih naočara, dioptrijskih okvira, dioptrijskih stakala i kontaktnih sočiva. Ugradnja dioptrijskih stakala.
OKO D.O.O. 10% Vaka Djurovica bb Prodaja sunčanih naočara, dioptrijskih okvira, dioptrijskih stakala i kontaktnih sočiva. Ugradnja dioptrijskih stakala.
PZU "OKOvmmm" 20% Vaka Djurovica bb Vršimo sve preglede iz oblasti oftalmologije. Popust se odnosi na privatne preglede.
Optotim 20% Bulevar Save Kovačevića 74 Optika/optičarske usluge/dioptrijska stakla,kontaktna sočiva i rastvori,dioptrijske i sunčane naočare.
Optotim 20% Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 110 Optika/optičarske usluge/dioptrijska stakla,kontaktna sočiva i rastvori,dioptrijske i sunčane naočare.
Optika Borović 10% Ul.Pera Šoća 8 Dioptrijski okviri, stakla, sočiva i sunčane naočare.
KULTURA
Naziv Popust Adresa Opis
Gradsko pozorište 20% Bokeška 2 Pozorište
PET SHOPOVI
Naziv Popust Adresa Opis
PetMarket 10% Kralja Nikole 102 Najveći izbor kućnih ljubimaca, hrane i opreme za kućne ljubimce, vitamina, minerala.
PetMarket 10% Pera Ćetkovića 77 - Stari Aerodrom Najveći izbor kućnih ljubimaca, hrane i opreme za kućne ljubimce, vitamina, minerala.
PetMarket 10% Vojvode Maša Đurovića 3-1 City kvart Najveći izbor kućnih ljubimaca, hrane i opreme za kućne ljubimce, vitamina, minerala.
REGISTRACIJA AUTA
Naziv Popust Adresa Opis
Šišević company 10% Vuka Lopušine bb Zabjelo Tehnički pregled, registracija i servisiranje vozila.
Zeta Car 10% Cijevna BB 10% popusta na vrijednost polise autoodgovornosti pri registraciji vozila. 10% popusta na servisne usluge i sve vrste rezervnih djelova.
SALONI NAMJEŠTAJA I TEHNIKE
Naziv Popust Adresa Opis
Namos Dajković 7% Cetinjski put bb Firma je osnovana 1994. godine i prvo je privatno preduzeće na teritoriji Crne Gore koje se bavi prodajom namještaja.
BEKO 5% City Kvart - preko puta "Super Voli" Prodaja Beko uređaja za domaćinstvo. Dodatni gotovinski popust od 5% za uređaje koji imaju gotovinski popust od 10%.
BEKO 5% Josipa Broza Tita 25 Prodaja Beko uređaja za domaćinstvo. Dodatni gotovinski popust od 5% za uređaje koji imaju gotovinski popust od 10%.
RESTORANI, KAFIĆI I HOTELI
Naziv Popust Adresa Opis
Hotel Kalamper 5% Dobra Voda, Bar Hotel
Slatka Magija 20% Bulevar Mihaila Lalića 5 Poslastičarnica
Dream House Hotel Kolasin 10% Gornji Pazanj bb, Kolašin Hotel
Restoran “100 Manira” 10% Vaka Djurovica, zapadna tribina stadiona Restoran
BUTICI, OBUĆA, KROJAČKE USLUGE
Naziv Popust Adresa Opis
Paradiso 10% Trg Nezavisnosti Trgovina obućom i odjećom.
Paradiso 10% Josipa Broza Tita - TC Voli Trgovina obućom i odjećom.
Paradiso 10% Trg Nikole Kovacevica - TC Bazar Trgovina obućom i odjećom.
Paradiso 10% Oktobarske Revolucije 5 Trgovina obućom i odjećom.
STZR "Zor" 10% Njegoševa 7 Ručno rađena crnogorska nošnja, stilizovane košulje, haljine, aseksoar. Dekorativni predmeti za dom, ručne izrade, suveniri, umjetničke slike. Kontakt: 067855060
Veš Ratka 10% Trg slobode, Niksic Butik veša, pidzama, bademantila, carapica, kompleta, brushaltera i jos mnogo raznih artikala. Popust ne važi za artikle koji su već na popustu.
Veš Ratka 10% Sava Čelebića 10 Butik veša, pidzama, bademantila, carapica, kompleta, brushaltera i jos mnogo raznih artikala. Popust ne važi za artikle koji su već na popustu.
Veš Ratka 10% Velimira Terzića 5 Butik veša, pidzama, bademantila, carapica, kompleta, brushaltera i jos mnogo raznih artikala. Popust ne važi za artikle koji su već na popustu.
Veš Ratka 10% Pera Ćetkovića 133 Butik veša, pidzama, bademantila, carapica, kompleta, brushaltera i jos mnogo raznih artikala. Popust ne važi za artikle koji su već na popustu.
LUNA Montenegro 10% Ulica Slobode 3 10% popusta na novu kolekciju, a na robu koja je već na popustu dodatnih 5%.
Butik Ranka 20% Dalmatinska 10 Butik ženske garderobe.
TIAN style 7% Ul. 13. jula Butik garderobe i obuće.
TRGOVINE
Naziv Popust Adresa Opis
Venkon Technix d.o.o. 5% Sava Čelebića 24 Vencon Tehchnix je moderni distributer Xiaomi pametnih telefona i Xiaomi potrošačke elektronike za Crnu Goru.
Zdrava hrana "Vodenica" 5% Cetinjski Put 18 Naš tim pažljivo bira proizvode za vas, a ljubazno osoblje će vam svojim savjetima pomoći prilikom odabira adekvatnih proizvoda i prenijeti svoja znanja o zdravoj i prirodnoj ishrani.
"Nivel stovarište Đurović" 10% Ulica Vuka Karadžića Osnovna djelatnost preduzeća je bila prodaja građevinskog materijala na veliko i malo . U okviru te djelatnosti otvoreni su i mali pogoni za obradu željeza, izradu fert gredica kao i pogon za usluge rezanja i kantovanja iverice, medijapana i ostalih sličnih materijala.
Aroma 134 3% Bratstva i Jedinstva 43 Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 133 3% Skopska bb Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 132 3% Bulevar Save Kovačevića 139 Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 130 3% Ulica Slobode 47 Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 128 3% Mahala bb Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 127 3% Radosava Burića bb Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 126 3% Sima Barovića bb Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 125 3% Cetinjski put bb Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 122 3% Svetozara Markovica 27 Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 121 3% Radoje Dakić bb Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 120 3% 27 Marta bb Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 116 3% Orjenska bb Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 115 3% Ivana Vujoševića bb Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 114 3% Pera Cetkovica 159 Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 113 3% Marka Masanovica 3 Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 112 3% Momišići bb Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 111 3% Baja Sekulića 13 Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 109 3% Moskovska bb Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 107 3% Žrtava fašizma bb Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 106 3% Komska 11 Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 104 3% Cetinjski put bb Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 102 3% Zmaj Jovina bb Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Aroma 101 3% Kralja Nikole 27 Popust ne važi na već snižene artikle, elektronske dopune, cigarete i štampu.
Narodna Knjiga 10% TC City Mall Prodaja knjiga, školskog pribora, kožne galanterije, slikarskog i gift programa.
Narodna Knjiga 10% TC Bazar Prodaja knjiga, školskog pribora, kožne galanterije, slikarskog i gift programa.
Narodna Knjiga 10% Novaka Miloševa 12 Prodaja knjiga, školskog pribora, kožne galanterije, slikarskog i gift programa.
BOJE I LAKOVI "KAMELEON" 10% Princeze Ksenije 24 Prodaja boja, lakova, pribora, alata i materijala za završne radove u građevinarstvu. Kontakt: 069699100
LEADER KIDS DOO 20% Tuki put - zgrada IDEA Prodaja proizvoda za bebe i djecu do 14 godina.
Silver Gift Jewelry & Watches 15% Delta City Maloprodaja nakita i satova. Senior kartica donosi 15% popusta na srebrni nakit i 5% popusta na kolekcije satova.
Silver Gift Jewelry & Watches 15% Ulica Slobode 68 Maloprodaja nakita i satova. Senior kartica donosi 15% popusta na srebrni nakit i 5% popusta na kolekcije satova.
Silver Gift Jewelry & Watches 15% Ivana Vujoševića 29 Maloprodaja nakita i satova. Senior kartica donosi 15% popusta na srebrni nakit i 5% popusta na kolekcije satova.
Haus Majstor 10% Ul. Miladina Popovića 175 Kupatilski enterijer (bojleri, tuš kabine, paravani, pločice, česme, tuševi, komplet sanitarija kupatilski namještaj po mjeri, ogledala, unutrašnje i spoljašnje dekorativne rasvjete, sobna i blind vrata).
FRIZERSKE RADNJE I SALONI LJEPOTE
Naziv Popust Adresa Opis
Kuća mode i ljepote "Zoran" 10% Bratstva i Jedinstva (Lepa Kata) Muško šišanje, žensko šišanje, farbanje.
Kuća mode i ljepote "Zoran" 10% Delta City Muško šišanje, žensko šišanje, farbanje.
Kuća mode i ljepote "Zoran" 10% 2-84 Bulevar Džordža Vašingtona Muško šišanje, žensko šišanje, farbanje.
Kuća mode i ljepote "Zoran" 10% Njegoševa 29 Muško šišanje, žensko šišanje, farbanje.
APOTEKE I MEDICINSKA POMAGALA
Naziv Popust Adresa Opis
Apoteka BENU Franca Gornja Gorica 10% Gornja Gorica bb Popust od 5% na lijek i 10% na proizvode koji nijesu lijek. PZU Apoteka BENU lanac apoteka u Crnoj Gori je dio velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Njemačke. Ono po čemu se BENU izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa zaposlenim farmaceutima na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji mogući savjet. BENU u svom poslovanju primenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju ljekova i ljekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbjednosti za pacijente.
Apoteka BENU Blok 6 10% Đoka Miraševića M3 Popust od 5% na lijek i 10% na proizvode koji nijesu lijek. PZU Apoteka BENU lanac apoteka u Crnoj Gori je dio velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Njemačke. Ono po čemu se BENU izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa zaposlenim farmaceutima na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji mogući savjet. BENU u svom poslovanju primenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju ljekova i ljekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbjednosti za pacijente.
Apoteka BENU Blok 5 10% Vijenci kosovskih junaka 63 Popust od 5% na lijek i 10% na proizvode koji nijesu lijek. PZU Apoteka BENU lanac apoteka u Crnoj Gori je dio velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Njemačke. Ono po čemu se BENU izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa zaposlenim farmaceutima na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji mogući savjet. BENU u svom poslovanju primenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju ljekova i ljekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbjednosti za pacijente.
Apoteka BENU Cvijetna 10% Cvijetna 35 Popust od 5% na lijek i 10% na proizvode koji nijesu lijek. PZU Apoteka BENU lanac apoteka u Crnoj Gori je dio velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Njemačke. Ono po čemu se BENU izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa zaposlenim farmaceutima na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji mogući savjet. BENU u svom poslovanju primenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju ljekova i ljekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbjednosti za pacijente.
Apoteka BENU Pejton 10% Oktobarske revolucije 28, Podgorica Popust od 5% na lijek i 10% na proizvode koji nijesu lijek. PZU Apoteka BENU lanac apoteka u Crnoj Gori je dio velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Njemačke. Ono po čemu se BENU izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa zaposlenim farmaceutima na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji mogući savjet. BENU u svom poslovanju primenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju ljekova i ljekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbjednosti za pacijente.
Apoteka BENU zgrada Galenike 10% Bulevar Save Kovaćevića 159 Popust od 5% na lijek i 10% na proizvode koji nijesu lijek. PZU Apoteka BENU lanac apoteka u Crnoj Gori je dio velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Njemačke. Ono po čemu se BENU izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa zaposlenim farmaceutima na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji mogući savjet. BENU u svom poslovanju primenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju ljekova i ljekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbjednosti za pacijente.
Apoteka BENU Trg 10% Novaka Miloševa 6 Popust od 5% na lijek i 10% na proizvode koji nijesu lijek. PZU Apoteka BENU lanac apoteka u Crnoj Gori je dio velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Njemačke. Ono po čemu se BENU izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa zaposlenim farmaceutima na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji mogući savjet. BENU u svom poslovanju primenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju ljekova i ljekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbjednosti za pacijente.
Apoteka BENU Autobuska 10% Mitra Bakića 56 Popust od 5% na lijek i 10% na proizvode koji nijesu lijek. PZU Apoteka BENU lanac apoteka u Crnoj Gori je dio velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Njemačke. Ono po čemu se BENU izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa zaposlenim farmaceutima na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji mogući savjet. BENU u svom poslovanju primenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju ljekova i ljekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbjednosti za pacijente.
Apoteka BENU Sahat Kula 10% Kralja Nikole 7 Popust od 5% na lijek i 10% na proizvode koji nijesu lijek. PZU Apoteka BENU lanac apoteka u Crnoj Gori je dio velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Njemačke. Ono po čemu se BENU izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa zaposlenim farmaceutima na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji mogući savjet. BENU u svom poslovanju primenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju ljekova i ljekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbjednosti za pacijente.
Apoteka BENU Aroma Donja Gorica 10% Cetinjski put bb Popust od 5% na lijek i 10% na proizvode koji nijesu lijek. PZU Apoteka BENU lanac apoteka u Crnoj Gori je dio velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Njemačke. Ono po čemu se BENU izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa zaposlenim farmaceutima na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji mogući savjet. BENU u svom poslovanju primenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju ljekova i ljekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbjednosti za pacijente.
Apoteka BENU Moskovska 10% Moskovska 22 Popust od 5% na lijek i 10% na proizvode koji nijesu lijek. PZU Apoteka BENU lanac apoteka u Crnoj Gori je dio velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Njemačke. Ono po čemu se BENU izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa zaposlenim farmaceutima na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji mogući savjet. BENU u svom poslovanju primenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju ljekova i ljekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbjednosti za pacijente.
Apoteka BENU Vasa Raičkovića 10% Vasa Raičkovica 3 Popust od 5% na lijek i 10% na proizvode koji nijesu lijek. PZU Apoteka BENU lanac apoteka u Crnoj Gori je dio velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Njemačke. Ono po čemu se BENU izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa zaposlenim farmaceutima na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji mogući savjet. BENU u svom poslovanju primenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju ljekova i ljekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbjednosti za pacijente.
PZU Apoteka Nova Pharmacy 10% Trg Golootočkih žrtava bb Naša misija je pružanje visokokvalitetne i sveobuhvatne usluge pacijentima, uvijek dostupne i medicinski bezbjedne.

 

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica