ENG

Počinje predaja ponuda za zakup tezgi na novoj pijaci za prodaju robe široke potrošnje u krugu Stočne pijace

17/02/2022
Počinje predaja ponuda za zakup tezgi na novoj pijaci za prodaju robe široke potrošnje u krugu Stočne pijace

Gradsko preduzeće “Tržnice i pijace” d.o.o. danas objavljuju javni poziv za davanje u zakup 20 tezgi za prodaju robe široke potrošnje na pijaci na Ćemovskom polju, u krugu Stočne pijace, prikupljanjem ponuda. 

Zainteresovani zakupci, na ime otkupa dokumentacije treba da uplate iznos od 10,00 (deset) eura, na žiro račun “Tržnice i pijace”d.o.o. Podgorica, broj 535-20701-56 kod Prve banke CG. Dokumentacija se može preuzeti neposredno u prostorijama uprave “Tržnice i pijace”d.o.o., ulica Oktobarske revolucije br.124, svakog radnog dana od 08.00 do 14.00 časova. 

Minimalna cijena zakupnine iznosi 14,00 eura/m², bez obračunatog PDV-a, a površina jedne tezge je 15m².

Ponuda mora biti dostavljena u štampanoj formi i treba da sadrži: ime i prezime, adresa stanovanja, matični broj, odnosno broj lične karte ili pasoša, broj telefona-za fizička lica, naziv i sjedište, broj telefona - za pravna lica, oznaku prodajnog mjesta (naziv pijačnog objekta, broj tezge), ponuđenu cijenu izraženu u eurima/m², na mjesečnom nivou, broj žiro računa za vraćanje depozita, pečat i potpis ovlašćenog lica za pravna lica, potpis za fizička lica. 

Pravna lica koja su učesnici postupka su u obavezi da dostave potvrdu o registraciji iz Centralnog registra Privrednih subjekata za domaća, odnosno dokaz o registraciji nadležnog organa matične države stranog ponuđača za strana lica.

Svi učesnici postupka su dužni da kao garanciju učešća dostave dokaz o uplaćenom depozitu u iznosu od 200,00 eura na žiro račun „Tržnice i pijace“ d.o.o., broj 535-20701-56, uz napomenu da se uplata vrši na ime „depozit za učešće po javnom pozivu 03/22“. 

Sva priložena dokumentacija dostavlja se u originalu ili ovjerenoj kopiji. 

Ponude se dostavljaju neposrednom predajom na arhivi „Tržnice i pijace“ d.o.o., u ul.Oktobarske revolucije 124, u zatvorenim kovertama sa naznakom „Za prikupljanje ponuda po javnom pozivu broj 03/22 – ne otvarati”, na zaključno sa 25.02.2022.godine do 11 časova. Javno otvaranje ponuda zakazano je istog dana u 11.05h, u upravi Društva.

Pravo učestvovanja po javnom pozivu nemaju ponuđači koji imaju neizmirene obaveze po osnovu ugovora o zakupu, prema ovom privrednom društvu, a jedini kriterijum za izbor najpovoljnije ponude je ponuđena cijena.

Više detalja o javnom poziva i preuzimanju dokumentacije, zainteresovani mogu dobiti pozivom na broj telefona: 069 013 201 ili putem e-maila: pijacepg@t-com.me svakog radnog dana od 08.00-14.00 časova. 

TRŽNICE I PIJACE DOO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica